Csak két nap telt el azóta, hogy a Kúria engedélyezte az Európa-ellenes népszavazást, a kormány már meg is kezdte a menekültellenes gyűlöletkampányt – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Lázár János a tegnapi kormányinfón már molesztálást, rongálást és rendőrségi intézkedést emlegetett egy körmendi hírrel kapcsolatban. A Rendőrség hivatalos közleményben kényszerült rámutatni, hogy Lázár szavaiból egyetlen szó sem igaz, a Miniszterelnökséget vezető miniszter alaptalan hangulatkeltést folytat.

Érdemes tehát leszögezni, hogy a következő hónapok kormánypropagandájában mi mit jelent majd: ha egy menekült megnéz egy nőt, akkor molesztálja, ha pislog is, akkor már nemi erőszakot kísérel meg. Ha a közelben esetleg van egy betört ablak vagy egy megrongált buszmegálló, akkor természetesen azok is a menekültek voltak.

A Demokratikus Koalíció közveszéllyel való fenyegetés miatt feljelentést tesz Lázár János ellen. A DK mindenkit figyelmeztet: a kormány megkezdte a gyűlöletkampányt az Európa-ellenes népszavazás előkészítésére. A DK szerint a kormány a következő hónapokban minden gyomorforgató hazugságot megenged majd magának, hogy a menekültek ellen hergelje a társadalmat.

A DK szerint Orbán kampánya akkor fog végleg elbukni, amikor a többség távolmaradással nyilvánítja majd ki, hogy nem kér a hazugságból és gyűlöletből épített Európa-ellenes népszavazásból. Aki aznap otthon marad, az Európára szavaz. – áll az ellenzéki párt közleményében, melyet Molnár Csaba jegyez.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Draba
@Bringás: Rátok meg szarik az ország lakosainak döntő többsége,a kilincs orrú Lázárotokkal együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Eriksson: De az nem vitás, hogy európai bevándorlók (elsősorban fegyencek) voltak!!!
Eriksson
@bencemacska: A fegyencek Ausztráliát népesítették be, az amerikai telepesek inkább kalandorok, gazdasági bevándorlók voltak a nagy haszon és szabad élet reményében. Én így tudom.
bencemacska
@Eriksson: Ismereteim szerint mentek oda nem önszántukból is angolok, akik nem voltak kívánatosak Angliában. Az 1838-as népszámláláskor még az angolok alkották a többséget. Mindenesetre nem az elit ment oda!
Igazad van valódi fegyenc sziget Ausztrália volt!
Én arra akartam felhívni a figyelmet, hogy európaiaknak voltak útban Amerikában az indiánok elsősorban.
Amerika egy valódi olvasztótégely , ott minden náció előfordul. Van aki önként ment, van aki erőszakkal (pl. rabszolgák!)
Eriksson
@bencemacska: Igen, Észak-Amerika (és Kanada) elsősorban az angolok és franciák célpontja volt. Mind azért ment oda, hogy rablómód kizsigerelje az őslakosokat. Mikor megvetették a lábukat behurcolták az afrikai rabszolgákat, mert a maradék indiánokat nem tudták munkára fogni.
Később jött el az amerikai álom, amikor már minden szerencsevadász ott szeretett volna új életet kezdeni. Ám az is csak az ügyeskedőknek sikerült.
Jozefina
Ilyen fejjel akár terrorista is lehet valaki!!!??
evacica
Na csak nem í börtönbe készül Jani evvel az új arculattal,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.