A 2017-es költségvetés a fiatalok költségvetése is, hiszen csökkennek az adók, több pénz jut oktatásra, otthonteremtésre és kiemelt támogatást kapnak majd a gyereket nevelő családok – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kiemelte, a kormány célja, hogy Magyarország olyan hely legyen, ahol a fiataloknak kiszámítható és biztonságos jövőképe van. A kormány azon dolgozik, hogy minden magyar fiatal megtalálja a számításait Magyarországon, olyan országot szeretne, ahol mindenkinek van értelmes munkája, tisztességes fizetése, otthona – hangoztatta Dömötör Csaba.

Államtitkár: a "fiatalok költségvetése" lesz a 2017-es

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára azt mondta, az otthonteremtés nagy kihívás, ezért ebben szeretne segíteni a kormány. 2017-ben 211 milliárd forintot szánnak otthonteremtésre, ez 100 milliárddal több az idei előirányzatnál.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Ez Orbánul azt jelenti, hogy aki nem esik bele az önkényesen kiemelt csoportokba tovább fog nyomorodni a vezér akarata szerint, ergo 4-5 millió bennszülött magyar továbbra sem számítson jó irányú változásra az életviszonyaiban. (Életkortól függetlenül a most is létminimum környékén élő munkavállalók, a fizetős gyógyulást megfizetni képtelen betegek, egyedül álló dolgozók és mindenki aki nem fér bele az orbáni családképbe valamint nem tud állandó munkát szerezni magának, az idősb erejük végén lévő későratkós kényszermunkások és a szegényes nyugdíjon tengődő idős emberek. A teljesség igénye nélkül.)

Kell ez nekünk ilyen áron?
Jankó123
Ezzel a Fiatal Demokratákra célzott az Álomtitkár eltács?!
:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.