Vona Gábor, a Jobbik elnöke megkésett, drága és bizonytalan eszköznek tartja a kormány által kezdeményezett kvótaellenes népszavazást, szerinte az időszerű, ingyenes és biztos megoldás az lenne, ha az alaptörvényben rögzítenék a betelepítési kvóták elutasítását.

Vona Gábor pénteki sajtótájékoztatóján a körmendi "furcsa eseményekre" és az Európai Bizottság által javasolt "szolidaritási hozzájárulásra" utalva úgy vélte: amennyiben a Fidesz a jelenlegi, megváltozott helyzetben is ragaszkodik a népszavazáshoz, akkor önmagát leplezi le és azt mutatja meg, hogy a referendumot csak politikai kampányeszköznek akarja használni.

Úgy vélte: a Fidesz-KDNP, élén Orbán Viktor miniszterelnökkel az emberek félelmeire próbál játszani. "Ez egy aljas játék", aminek a célja, hogy a Fidesz elterelje a figyelmet a kormányzása csődjéről, ezen belül az egészségügy és oktatás tragikus helyzetéről és a "burjánzó korrupciós botrányokról" – tette hozzá a Jobbik elnöke.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Még egy-két év, és okafogyottá válnak az ilyen viták. Európa fővárosai és idegenforgalmi centrumai rohamos sebességgel kerülnek arab milliárdosok tulajdonába. Ha a gazdasági hatalom mellé a politikai irányítást is átveszik, nekünk már nem lesz gondunk kvótákkal és fidesz-imádó agyalágyultakkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Szerintem Vonának most kivételesen igaza van.
kukac50
Már nem aktuális a kvóta elleni népszavazás,hiszen Orbán azt ígérte,hogy pénzel támogatjuk a befogadó országokat,most kimondták az összeget, már visszafelé járja Orbán a pávatáncot.
Desischado
Utálom vonát, de ebben az egy dologban teljesen igaza van, ezért kell a népszavazás!
Ő aztán már csak beláthat a kulisszák mögé!
Borsodi
Ennyire nem lennénk szarba ha Vona lenne most, nem Orbán!
Peller Anikó
Te vona te láttál már olyat a bánéknál ahol nem volt aljas a hátsó? Hiszen sokszor még az első is az.
zöldszem
"136 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 5 független képviselő nem szavazata ellenében az Országgyűlés döntött a kötelező betelepítési kvóta elleni népszavazás megtartásáról - "

Aljas módon megszavaztátok! Akkor? "naugye"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.