Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója a „legelvetemültebb médiamunkások”  közé sorolta Borókai Gábort, a Heti Válasz főszerkesztőjét (aki korábban az első Orbán-kormány szóvivőjeként tevékenykedett) egy Orbán Gáspárról íródott cikk miatt – szúrta ki a Blikk Kocsis Facebook-oldalán.

Orbán fia miatt estek egymásnak a fideszes szóvivők

A miniszterelnök fia a közelmúltban látványos megtérésével keltette fel a sajtó figyelmét. A Heti Válasz erről egy hosszabb írást közölt, erre Kocsis Máté így reagált:

Senkinek a gyermekei nem képezhetik a kritikus közbeszéd részét, végképp nem valók címlapra. Orbán Viktor gyerekeinek szisztematikus lejáratása eddig csak a legelvetemültebb liberális újságírók szokása volt, Borókaitól iszonyú csalódás.

Borókai a cicaharcot Kocsis szövegértelmezési képességeinek kétségbe vonásával folytatta:

Kocsis Máté ítéletet hirdetett felettem, ami elég riasztó tény. A Fidesz kommunikációjáért felelő egyik legfontosabb ember azt írta rólam Facebook-bejegyzésében, hogy beléptem a leggátlástalanabb médiamunkások klubjába, mert a miniszterelnök fiát a Heti Válasz címlapjára tettük...

- magyarázta ezzel, hogy ők épp Orbán Gáspár védelmére keltek.

Az utolsó szó Kocsis Mátéé volt:

Kedves Gábor! Nem az írás tartalmával van baj, ezt Te is tudod. Inkább a formával. Azzal, hogy egy közéleti szereplő fiát (aki nem közszereplő) címlapra tettél és kiplakátoltad vele a várost. Vajon megkérdezted-e tőle, hogy akar-e címlapon lenni? Vagy elég volt annyi, hogy a miniszterelnök fia?

- kérdezte Kocsis.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Anyááááááám ! Szopassák a felházat ! Így nem biztos, hogy kapunk milliárdokat a közléből !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgyuri2003
Lassan önálló kormányt alakíthatna az orbán familia.
1. Apu a miniszterelnök
2. Anya a borászati miniszter
3. A saját lábon álló az idegenforgalmi miniszter
4. Gazsi az egyházi ügyekért felelős miniszter.

Remélem egyszer a família kitermel egy munkaügyi miniszternek valót. Aki esetleg két méternél közelebbről és tíz percnél hosszabb ideig találkozott már valamilyen munkaeszközzel.
sgyuri2003
A családban elvesztették a normális élet fonalát. Küldetéstudatos a saját kiválasztottságában elmerült a kiváltságaikat megérdemelt jogként megélő család. Amikor a papa megkapja a méltó "jutalmát" és az ő lábaik leér majd a földre sok pszichiáter munkájára lesz szükségük.
Aki Én
A tornából felmentett ,,testőr" annyira belendült, hogy már lassan magát Gáspárt kéri számon, miért állt ki önszántából a nyilvánosság elé. Na az meg, hogy erről írni mert a sajtó, végképp letaglózta szegény kolás doboz gyűjtögetőt. A családhoz való fura vonzalma mindig kihozza belőle az anyatigrist.
Kutyuska
@Jozefina: Ráadásul apukája soha nem volt és nem is lesz vagyonos ember, tehát kénytelen volt kitalálni valami jól jövedelmező üzletet, miután megvilágosodott. Remélem a szentéletű keresztény fidesz-kdnp-sek és szavazóik a zsebükbe nyúlnak és támogatják.
Yoda69
Nyirjatok csak egymast fideSSes birkak.
evacica
Lehet Grazban kirándulni a családnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.