A nemi erőszak ügye miatt nemrégiben lemondott Kiss László úszókapitány korábban halottnak elkönyvelt áldozatával készített interjút az RTL Klub. 

csatorna híradója pénteken sugározta a beharangozóját annak az interjúnak, amit a most 73 éves, "jó egészségnek örvendő" Takács Zsuzsannával készítettek.

Annak ellenére, hogy halálhíremet keltették, élek

– mondta az asszony a kisfilmben, amelynek teljes verziója szombaton kerül adásba. Takács ebben arról beszél majd, Kiss Lászlóék 1961-es nemierőszak-ügyében ő volt az áldozat, ő tette meg a feljelentést.

A teljes interjút a szombaton 18.55-kor kezdődő Fókuszban láthatják a nézők.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
asszem a szombat esti fókusz nézettségi rekordot fog dönteni. még Kiss is nézni fogja családi körben...meg talán Gyárfás is, de ő titokban...hogy azt mondhassa elegánsan, őt nem érdekli egy lezárt ügy...különbenis a nő egy alterego...aki nagy pénzért vállata a szerepet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GyAnna
-Kiss László hablatyolása az esetről nemcsak őt,hanem hanem hivatali felettesét is minősíti...aki elsősorban azért védelmezte az utolsó pillanatig kegyeltjét,mert pontosan tudta/tudja,hogy ő is sorra kerül az eset elemzése,kiértékelése során...
-ez a bűncselekmény el nem évülő a törvénytisztelő keresztény emberek szemében...
- a mai napig nem kértek a "sportuszodai szex- sztárok" bocsánatot,mert szerintük tevékenységük a Sportuszoda "rendes"szolgáltatásainak része volt...
Ha a szövetség elnöke képtelen levonni az eset kezelésével kapcsolatos tevékenységének szükséges következményeit akkor " moral insanity",amit érdemes kezeltetni.
mariaberta
@süsüasárkány: Ne olvasd a bejegyzésem. Nem kötelező és akkor nem kell szörnyülködnöd. Különben pedig minden jót a Te tiszta lelkednek.
nezelodo
Akármelyik oldalról nézem is a bálvány ledőlt, hiába akarják is az érdekeltek újra meg újra a szobrot a talapzatára visszaállítani. Az sem lesz nekik drága, ha a végén "azt derítik ki", hogy a nő döntötte le a lábukról azokat a rejtőzködő szenteket.
süsüasárkány
@mariaberta: köszönöm a jó kívánságodat.
Amennyiben nem zavar, továbbra is elfogom olvasni az írásaidat, mert az előző bejegyzésemtől függetlenül érdekel.
mariaberta
@süsüasárkány: Kösz, megtisztelsz.
süsüasárkány
@mariaberta: sajnálom az ominózus írásom hangnemét és hogy megbántottalak.
Bocsánat.
Szerintem mások véleményének megismerése - ha ellentétes is - hozzátartozik a korrekt tájékozódáshoz és azzal is "több" lesz az ember.
Tehát továbbra is várom és olvasni fogom írásaidat.
Ez nem "fenyegetés", csak tájékoztatás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.