Kövér László, az Országgyűlés elnöke május 7-én hivatalos látogatásra a Koreai Köztársaságba és Japánba utazik – tájékoztatta Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke szombaton az MTI-t.

A házelnök Szöulban megbeszélést folytat Hvang Kjo Ahn miniszterelnökkel és Csung Ui Hvaval, a dél-koreai nemzetgyűlés elnökével.

A magyar parlamenti delegáció találkozik a dél-koreai nemzetgyűlés koreai-magyar baráti tagozatának tagjaival, felkeresi a Hankuk Egyetem magyar tanszékének tanárait és diákjait és látogatást tesz a demilitarizált övezetben. A házelnök kitüntetést ad át Csang Hosungnak, a Dankook Egyetem rektorának.

Kövér Lászlót Tokióban audiencián fogadja Akihito császár, tárgyal Abe Sindzó japán miniszterelnökkel, Jamazaki Maszakival, a japán parlament felsőháza és Osima Tadamorival, az alsóház elnökével és találkozik a felsőház japán-magyar baráti tagozatával. Ellátogat a hirosimai Béke Emlékparkba, az Atombomba Emlékmúzeumba és koszorút helyez el az emlékműnél.

Kövér Lászlót, a delegáció tagjaként elkíséri L. Simon László, az Országgyűlés Magyar-Koreai Baráti Tagozatának elnöke és Mesterházy Attila, az Országgyűlés Magyar-Koreai és Magyar-Japán Baráti Tagozatának tagja.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Csak nem újabb, piros pöttyös fenekű testvérnemzeteket talált a mokány paraszt ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Arra felé eltudnak tűnni a repcsik, kérek egy laza eltűnést)))))))))))))))
cs.n.
Nem elég messzire. Sajnos a marslakókkal nem ápolunk baráti kacsolatot, pedig oda egy ilyen bratyizós kiruccanás eltartana néhány évig. :)
justhpeter
De azért a tisztességes japán barátainkat értesíteni kellene a közelgő katasztrófáról, nem ?
simmering73
Gondolom erre még nem járt és szeretné megnézni ezeket az egzotikus országokat is, mielőtt kattan a bilincs a csuklóján.
qrfly
mit lehet tudni : visszajön :(( ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.