A Fidesz hétfőn kezdeményezi, hogy az Országgyűlés a házszabálytól való eltéréssel döntsön a kötelező betelepítési kvóta ügyében kiírandó népszavazásról, miután a Kúria kimondta, hogy lehet az ügyben referendumot tartani – közölte a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben.

Kósa Lajos elmondta: ha az Országgyűlés ezt nem szavazza meg, akkor kezdeményezik, hogy kivételes eljárásban tárgyalják a kérdést.

A frakcióvezető trükközésnek nevezte az MSZP szombati bejelentését, miszerint benyújtják a parlamentnek a két népszavazási kezdeményezésüket, mert – mint mondta – ha valóban összegyűlt a 100-100 ezer aláírás, a jogszabályok szerint azt a Nemzeti Választási Irodához kell beadni hitelesítésre, s csak utána kerülhet az Országgyűlés elé.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Soron kívűl takarítsák el a közéletből Kósát, az egész fidesszel együtt mehet a lecsóba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
Soron kívűl vizsgálják ki a Kiderült!, nyilvánvaló!, jogellenes és sikkasztási botrányokat. Gondolom el van foglalva Polt fajtárs vagy elvtárs:) a betört ablakkal.

Miért mondja ki a mai ellenzék egy tv interjúban sem, hogy hazug, tolvaj. Miért kell mindig szépitgetni, hogy nem teljesen így volt. Mitől félnek, hogy feljelenti a Matolcsy pl aztán bíróságon kell bizonyítani. Laglább eljutna a bíróságra a dolog:) Juhász Péternek ez bejött!
papa.49
@Hellcat: Milyen jól mutatna rajta a kupakoslaja)))))))))))))
Szókrakész
A migráncssimogatók most boldogok lehetnek.
Satuba fogták az országot.
Vagy migráncs, vagy 250ezer euró:
Akkor inkább a pénzbírság, mint a sok orvos, mérnök.
De ha ezt bevasalják, akkor nincs értelme EU-zni, mert akkor ez már nyílt diktatúra, nem pedig demokráciára épülő békés egymás mellett élő multikulti.
Akkor kilépni, menekülni ebből a diktatúrából.
Inkább ne legyen fél évente új mobilom, ne legyen havonta új mosógépem, LEGYEN csak ennivalóm, ruházatom, ..., de ez a fajta "szabad" élet nem kell!!!
Mert ez csak a kezdet lenne.
És mi jönne utána?!?!
Senki ne ringassa magát álmokban!
Ez a vég kezdete, az emberi szabadság, demokrácia, szabad akarat, szabad döntéshozatal, szabad..., emberi... vége.
Tisztára a hitleri idők előszobája.
hemami
Most már nem elég ! a kvótáról szavazni, hanem az EU- ból való kilépésről kellene népszavazást tartani. Nem ilyen EU-ra szavaztunk anno.
evacica
Rám és barátaimra ne számítsatok, biztos nem megyünk el szavazni erre a cirkuszra, sőt mindenkit le is beszélünk!
kukac50
Kósa szerint létkérdés a kvótáról szavazni. akkor azonnal szüntessék be a letelepedési kötvények árusítását! Köszönjük nem kérünk azokból sem akiknek van pénzük letelepedési kötvény alapján kölcsönt adni Magyarországnak! Offsore cégen keresztül fizetnek a cégek elteszik a sok pénzt,ha lejár a kötvény 5 éves futam ideje akkor majd az adófizetők pénzéből fizetik vissza. Polt Péter miért nem tesz semmit ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.