Aczél Endre, aki korábban annyival tudta kommentálni a Kiss László-ügyet, hogy az áldozat biztosan „szeretett kefélni", most hasonlóan reagált az áldozat nyilatkozatára is – olvasható a 444.hu-n.

Miután megszólalt az áldozat, Aczél továbbra is kételkedésének adott hangot a Facebookon. Úgy gondolja, hogy Kiss Lászlóék ismerték az áldozatot, és azért tették ezt vele, mert „bevállalós csajnak” tartották,

aki felnőtt fejjel egy ismeretlen, de nagyon csinos fiúval minden további nélkül bemegy egy »raktárnak« tetsző lakásba, az isten tudja miért. Nyilván a bélyeggyűjteményéért.

Hozzátette azt is, hogy „Kiss László (harmadrendű vádlott) soha nem tagadta, hogy volt – finoman szólva – "szexuális kapcsolata" Zsuzsával”. Pedig az ügybe áprilisban belebukott úszókapitány lemondó nyilatkozatában azt írta, hogy az ítéletben foglalt cselekményt soha, semmilyen körülmények között nem követte el.

Aczél Endre nem hisz Kiss László áldozatának és nyomja a műsort a Facebookon

Aczél továbbra sem hisz az áldozatnak. Úgy látja, a nő nyilatkozata és vádirat tele van ellentmondásokkal. Szerinte ezt támasztja alá az is, hogy Kádárék Kisséket a büntetés lejárta előtt kiengedték.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edy Andre
Szerencsétlen hülye. Beleszaladt egy akkora hatalmas sallerba, hogy képtelen belátni a tévedését. De miért nem kussol legalább, mint a többi gyökér, aki védte az erőszakolót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Aki Én: ...soha senkit ne értékeljen egy olyan ember aki önmagát geciként titulálja.
Ha majd eljön az idő és a hóbortod átalakul normális emberi viselkedésé, akkor még tárgyalhatunk.
A te és a hozzád hasonló véglények, akik mellőzve minden önkifejezést és csak azért írnak hogy itt valakik befogadják az nálam értéktelen.
namihami
Bandi, amit felépítettél egy élet munkájával azt most villámléptekkel építed le. Ebből már nem tudsz jól kijönni, de abbahagyni még lehet. A blama már megvan és meg is marad, de legalább csend lesz.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...természetesen a jó öreg mellébeszélés. Mellékesen, a spermában van egy felirat, de te ezt sem értheted, nem vagy képes ezt sem értelmezni, mint ahogy a fenti témát.
Látod ez vagy te. Rúgtál egy óriási öngólt, és nem bölcsen csendben maradsz, hanem még te véglényezel másokat. Ez sokadik eset, amikor egyértelműen kiderül, hogy nem vagy képes helyén kezelni a dolgokat.
De maradjunk a témánál. Arról van véleményed?
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
@Csizmás Kond: A sexuális életed nem tartozik rám.
Köszi a választ, erre számítottam.
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: :))))))))))) igen, kb. ennyi a jószág...vagy még kevesebb...:)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.