A következő napokban folytatódik a változékony idő, többfelé 20 Celsius-fok feletti maximum várható, de esőre is számítani lehet. A hét második felében még csapadékosabb lesz az időjárás, a felmelegedés is mérséklődik, a hétvégén néhol csak 15 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn a Dunától keletre lehet több helyen zápor, helyenként jégesővel kísért zivatar is kialakulhat. Másutt több napsütés ígérkezik és csak elszórtan várható csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 5-11 fok között alakul, a Dunántúlon lesz a leghűvösebb. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 19-23 fok között várható.

Kedden reggelig csak egy-egy zápor fordulhat elő, később viszont a Dunántúlon egyre nagyobb területen lehet csapadék. A keleti országrészben délután is szórványosan alakulnak ki záporok, néhol zivatarok. A leghidegebb órákban 5-13 fok lehet. Napközben többnyire 20-23 fokig melegszik a levegő, de a borultabb dunántúli körzetekben 17-19 fok valószínű.

Szerdán a déli órákig néhol lehet átmeneti zápor. Aztán viszont délnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 8-14 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 20-25 fok között alakulnak.

Csütörtökön nagy területen valószínű kiadós csapadék, intenzív zivatarok is előfordulhatnak. Emellett a szél is több helyen megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 10-16 fok lehet. Nappal általában 18-23 fokig melegszik a levegő, de a Nyírségben akár 24-25 fok is lehet.

Pénteken is sokfelé várható további záporeső, néhol zivatar is. A Kisalföld környékén tartós esőre is számítani lehet. Emellett megerősödik, időszakosan több helyen viharossá is fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 11-16, a legmagasabb hőmérséklet 17-23 fok között alakul.

Szombaton is nagyrészt erősen felhős idő várható, csak rövid napos időszakok lehetnek. Sokfelé várható további eső, zápor, egy-egy zivatar. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik a szél is. A minimumhőmérséklet 11-16, a maximumhőmérséklet 17-22 fok között valószínű.

Vasárnap is többfelé lehet eső, zápor, továbbra is nagy területen erősödhet meg a szél. A leghidegebb órákban 8-14 fok valószínű. Napközben 15-20 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ha mi nem is Matolcsy rokonai igen. Újabb 400 000 000 egy másik unokatestvérnek !A "tejföl" rá,hogy KAMATMENTESEN,kockáztatva az adófizetők pénzét.
Feraj49
Ha mi nem is Matolcsy rokonai igen. Újabb 400 000 000 egy másik unokatestvérnek !A "tejföl" rá,hogy KAMATMENTESEN,kockáztatva az adófizetők pénzét.
yazo64
@Feraj49: Várjuk ki, hátha összeszakad ég és föld...
Mézike
@yazo64: ne szakaggyon má. Ippen az előbb olvastam megint világvége lesz hetfün...:-)
yazo64
@Mézike: Arról nem szól a fáma hogy világvége esetén elengedi-e orbán a vizes8-as kezét:)
Mézike
@yazo64: Sztem nem.:-) Inkább harcba száll azelemekkel a hazáért.
Desischado
Bár már szakadna rájuk az ég! De mentül hamarabb ám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.