Nekimentek a CBA-beruházást ellenzőknek, de a reakciókat képtelenek voltak elviselni. Kocsis Máté, fekete öves Facebook-kommunikátor megnyalja majd mind a tíz ujját, ha meglátja, mibe kezdett a nagykovácsi önkormányzat a Facebookon. Először saját lakosainak mentek neki némi sugallgatással, majd, amikor nem tetszett nekik, hogy a nagykovácsiak nem kaphatók a dologra, törölték posztjukat, mondván, minősíthetetlenek a hozzászólások. Pedig dehogy voltak azok. Jó ideje tiltakozik a nagyközség lakóinak egy nagy része a település központjába tervezett CBA-hoz köthető óriásberuházás (üzletközpont, irodaház) ellen: a falusias nagyközségben egy óvoda, bölcsőde és templom háromszögébe járnának az áruszállító kamionok, az autók a bölcsőde udvara mellett parkolnának. A Civilek Nagykovácsiért Egyesület összegyűjtött kb. 1400 aláírást az építkezés ellen, majd most szombaton egy kisebb demonstrációt is szerveztek, aminek végén az önkormányzatnak szerették volna átadni petíciójukat és az aláírásokat.

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Példás. Az önkormányzat saját választói ellen fordult. A lakosok érdeke sehol sincs a CBA-hoz képest:
"Március 26-án egy zárt ülésen döntött a képviselő-testület arról, hogy az önkormányzat úgy fog majd átköltözni a megépült új üzletközpontba, hogy havi 800 ezer forintot fog fizetni a beruházónak tíz éven át bérleti díjként, amit az iparűzési adóból fedeznek majd."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.