Meglőttek a szlovák vámőrök egy migránst intézkedés közben a szlovák-magyar határ szlovák oldalán lévő Nagymegyer (Velky Meder) közelében hétfőre virradóra – közölte saját információkra hivatkozva a Sita szlovák hírügynökség.

A szlovák hatóságok négy, migránsokat szállító személyautót tartóztattak föl, azt követően, hogy átlépték a határt. Az egyik autó a vámőrök felszólítása ellenére sem állt meg, ezért lövéseket adtak le rá. Az egyik migráns, egy nő, megsebesült – írta a hírügynökség.

A letartóztatott migránsokat átadták az illegális bevándorlás elleni belügyi egységnek.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Sííva: Igazad van, ne sajnald, miert is tenned? Ebbol is latszik, hogy ki a sz@rkevero... Ha nem vetted volna eszre, NEM a menekultek lottek, nem ok a terroristak, hanem egy menekultet lottek meg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@karma1: Miért kellett volna tudni a Szlovák vámőrnek hogy a Magyar és Román rendszámú autókban milyen nemzetiségű utasok vannak ..Tapasztalatból tudom a Szlovák rendőrökkel nem érdemes ellenkezni ..Jobb ha tudomásul veszi a világ , bevándorlók , és az embercsempészek ..
karma1
@Sííva: Magyar vagyok, Te lo, meg szep, hogy tudok magyarul! Amit irtam, az azt jelenti, hogy a hazamnak nem kellettem, lehetetlenne tettek otthon, semmifele melot nem tudtam szerezni, mert egy evig rehabon voltam egy sulyos baleset utan. Szakmam van, diplomam van, es akarmit is elvallaltam volna.
Az uj hazamban csak annyit kerdeztek, hogy akarok-e dolgozni. Ma mar a szakmamban sajat vallalkozasom van, es hagynak elni!
EZT nem kapja meg otthon a MAGYAROK tobbsege, ezert huznak el kepzett emberek nyugatra, mar kb. 1 millioan...
Nem mindenkit vonz a palya, hogy meszilorinc mangalicatelepen 47 ezerert tragyazzon, vagy arkot tisztitson.
A keresztet Magyarorszag nyakan pedig semmi mas nem jelenti, kizarolag a nep nyakan eloskodo here politikusok, felkapaszkodott uj oligarchak, kuszaszemu botcsinalta penzugyerek, akik vallig benne turkalnak az allamkincstarban, es sziriai GAZDAG menekulteknek aruljak a letelepedesi kotvenyeket, akik a kovetkezo lepessel mar valamelyik gazdagabb unios allamban keverik a sz@rt, keszitik elo a terrortamadast.
orban meg a sleppje a legnagyobb segitsege a potencialis terrorizmusnak ma Magyarorszagon.
A magyar nepnek kizarolag az a szerencseje, hogy a gazdasag olyan melyen van, hogy ezen meg a terroristak sem akarnak rontani...
fekete
Megyeren Szlovakiaban lotek bele a 4-auto kozul egyikbe,kik nem alltak meg Megyeren a rendo-
roknek.Hogy kapott a menekult? Romanok es Magyarok voltak a szalitok.Nekik tegyen panaszt.
Ejel 1 ora fele allitotak meg ezeket a mokusokat,de nem a hatarnal,hanem bent Megyeren.
Mivel az Osztrak Magyar hatart kemenyen att vizsgaljak! Jolteszik.
Feraj49
A nagy "demokrácia országában " (USA) már le is lőtték volna mind ! Vagy jó kis autós,helikopteres üldözés kerekedett volna ki belőle,száz rendőrautó kíséretében.Rendőrt,határőrt ,vámost nem azért tartjuk ,(nem kis pénzért) hogy a törvényeket be nem tartókat "pátyolgassák'.Igen is intézkedjenek. Erre kaptak felhatalmazást az államtól ! (Tőled,tőlem és jelképesen mindannyiunktól )
Szókrakész
Eldördült az első lövés.
Már lógott a levegőben.
Mit gondolnak a migráncsok?
Hogy csak úgy kényük-kedvük szerint hasítanak át Európán, hogy a hamarosan a faymann példáját követő merkel hívószavára germoneyba menjenek?

A végén majd a csempész lövöldözni is fog.
Lesznek itt még halálos kimenetelű illegális határátlépési kísérletek is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.