Többször is felmerült már, hogy a Sportuszodában annak idején más nőket is megerőszakoltak, az azonban még mindig nem derült ki, hogy kiket... "Hornyák akkor arról is beszélt, hogy Kisst 1963-ban a Kádár által megadott amnesztia miatt engedhették korábban szabadon. Elmondta, hogy Kiss nem szégyellte tettét, sőt, hencegett is vele. A 2013-as dániai rövid pályás úszó Európa-bajnokság idején pedig Törös Károly úszóedző egy kocsmában nevetve mesélte el a történetet a többi edzőnek. "

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Megint beigazodott, hogy azért Hornyáknak is volt köze ennek az ügynek a kirobbantásához.
human
@magyarbakancs: Mivel mostanra kiderült, hogy sorozatban voltak ilyen ügyei így egyértelmű, hogy nem lett volna szabad hagyni a pályán ténykedni.
Dr plágium
@szaboria1: Lehet, nem tudhatjuk, de! -" Széles Sándor, úszóedző is megszólalt az eset kapcsán. Szerinte akkoriban nem mertek kiállni Kiss Lászlóék ellen az edzők, noha tudtak a cselekményről..."
www.blikk.hu/sport/egyeni/megkonnyebbult-kiss-laszlo-aldozata-akinek-rengetegen-gratulaltak-batorsagahoz/6s3fhbp
szaboria1
@Dr plágium: Mivel a párom az aki tv-t nézi így Ő szólt, hogy Hornyák nyilatkozott. Mégpedig úgy, hogy Gyárfás ellen akart indulni az úszóvezetői tisztségért de nem sikerült neki. Akkor tett rá célzást, hogy kik vezetik ezt az úszó szövetséget.
magyarbakancs
@human: Szia!
Egyáltalán a Magyar közéletben van tisztességes egyén?
Kinek nincs valami vaj a füle mögött?
human
@magyarbakancs: Tudnék mondani számomra hiteles embereket, akikről nem feltételezem, hogy magánéletükben bármikor rossz útra tévedtek volna. Sajnos ők nem a legismertebb politikusok közé tartoznak. Kis ország ez ahhoz, hogy összetudjunk szedni egy parlamentnyi embert, amiben a többség tisztességes és nem megélhetési politikus.
Sajnos képviselőben nem nagyon válogathatunk. Ahhoz túl kicsi ez az ország. El kell fogadnunk, hogy van aki azért politizál, mert több százezres a fizetés, akár milliós minden juttatással együtt. A munkáját kell nézni és hogy ne legyen korrupt. Olyan ez mint egy profi újságíró, aki ugyanúgy meg tud írni egy profi Orbánt méltató cikket, mint egy Orbánt leleplezőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.