Négyszer akkora a cigány önkormányzat tartozása, mint a szervezet költségvetése. Bár a kormány részletfizetést engedélyezett az Országos Roma Önkormányzatnak (ORÖ) arra az 1,6 milliárd forintra, amit múlt szerdáig kellett volna visszafizetnie a szervezetnek, vélhetően nem fognak tudni fizetni a romák. Az ORÖ-nek 12 hónap alatt kell visszafizetnie az összeget a botrányos Híd a munka világába program után. Azonban óvatos becslések szerint is legalább négyszer akkora a tartozás, mint a roma szervezet költségvetése. Úgy tudjuk, hogy az ORÖ kevesebb 400 millió forintból gazdálkodik évente, nem számítva az általa fenntartott intézmények költségeit. A részletfizetés alapján pedig havonta várhatóan több mint 130 millió forintot kell törlesztenie a szervezetnek.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Álnaivan felteszem a kérdést. Érti valaki, hogy mi történik itt?
1. Farkas Flóri eltapsol egy milliárdot.
2. Kiderül és kérdőre vonja néhány roma vezető
3. Farkas Flórit Orbán kimenti egy tanácsadói posztra milliós fizetéssel
4. Orbán a magára hagyott cigány önkormányzaton követeli a Farkas Által eltapsolt pénzeket
5. Kiderül, hogy Farkas Flóri továbbra is a cigányok vezetőjének tartja magát és Orbánhoz hasonlóan továbbra is vasmarokkal irányít
Tehát a felelőst Orbán rejtegeti, a pénzt pedig a többi cigányon hajtaná be. Tisztára mint a Quaestor ügy. Bedőlés, pénzkimentés, a károk kifizetése a vétlen betétesek zsebéből, a felellős meg úgy néz ki szabadon távozhat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@eugen4402: Rendben, nem "rongálom" az agyamat Farkas Flórival meg a többiekkel... de Te ujabb témát hoztál fel, amitől megint fent lesz a vérnyomásom!:)) Szakadjanak szét, mint a véreshurka!
eugen4402
@eszegfu: Ááá, el se kell olvasni. Nem ér annyit az egész, hogy a saját egészségünket kockáztassuk ilyenek miatt... Inkább gondolj valami szépre! Az előbb megütötte a fülemet a Mancini-féle Moon River-ből néhány hangfoszlány. Keresőbe beütöttem, és feltűnt Audrey Hepburn, és a srác, (akinek már nem emlékszem a nevére), és az édes dallam, ami magas vérnyomás ellen a legjobb gyógyszer...
human
@eugen4402: 3 milliós laptop? Ennyiért már titkárnő is jár hozzá?
eugen4402
@human: Még az első Kálmán Olga - Hadházy riportban hangzott el. Én is csodálkoztam, hol van ilyen 24 karátos arany laptop gyémánt berakásokkal, de lehet, hogy csak számla volt róluk, amit elszámoltak...
Dr plágium
Ez így van kitalálva. Akik eltapsolták csúsztattak belőle ide-oda... Muszáj Flórit felfelé buktatni nehogy eljárjon a szája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.