Takáts Zsuzsanna megerőszakolásának a másnapján újabb lányt szemelhettek ki és erőszakolhattak meg Kiss Lászlóék, de a bíróság felmentette őket bizonyítottság hiányában – írja a NOL.hu.

A Népszabadság szerint ez az eset ugyanott, Várszegiéknek a sportuszoda területén lévő lakásában játszódott le, ahová Takáts Zsuzsannát az előző napon Lantos becsalta, és végül mindhárman megerőszakolták. Az ügyészség vádat emelt a három úszó ellen ebben az ügyben, vagyis a P. Judit sértett elleni július 5-i erőszakos nemi közösülés vádja ügyében is; a forgatókönyv az előző napihoz hasonló volt, de a tényállás kérdésessé vált, P. Judit pedig utóbb nem kívánta Kiss ­László megbüntetését.

A bíróság azonban nem ezért mentette fel a három vádlottat, hanem azért, mert a hölgy „ingadozó és megbízhatatlan vallomást tett”, és gyakran megváltoztatta az általa előadott történetet. Az erőszak vádja alól így végül bizonyítottság hiányában mentették fel Kisséket. Amibe az is belejátszhatott, hogy a lánynak előzőleg Várszegivel és Lantossal külön-külön kapcsolata volt.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
És még ez a rohadék beszélt koncepciós perről!
Manhattan
És még ez a rohadék beszélt koncepciós perről!
levarosbukta
@Manhattan: Valszeg ennek a kis seggdugasznak másképp nem jutott nő! Hallottunk már ilyenről nem egyszer hogy a haverok intéztek csajt olyannak aki a kutyának sem kellett.
szmeagol
Remélem, egyszer lesz valaki, aki a szájába teszi az erőszaktevő "szerszámát"!
Levágva!
papa.49
Ja kérem ha egyszer a szarosvödör borul, akkor kiderülnek a bűncselekmények...
egyvandor
@szmeagol: Nem kéne azt az ilyeneknek egyből levágni.Egy végkielégítést még megérdemelneaz általad említett módon. Ha az nem lenne neki elég, akkor talán, hogy nehogy már meghúzza véletlenül a derekát.
evacica
Hát én már fenemód unom ezt az 55 évvel ezelőtti ügyet! Megkapták a büntetésüket, megírták most is, hogy mi történt, jó lenne már a mai mocsokkal foglalkozni, amiből sajnos van elég a kormány gondoskodik róla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.