A Budapesti Fesztiválzenekar a főváros anyagi kereteinek megfelelően kap majd támogatást a jövőben is, az idei hatvanmillió forintot megkapják – mondta Tarlós István az ATV-nek. Fischer keményen visszavágott.

A Budapesti Fesztiválzenekar vezetője Londonból szólt vissza a főpolgámesternek a Facebookon:

Itt Londonban ért el a hír Főpolgármester úr ma reggeli ATV-interjújáról, amit az interneten megnéztem. Sajnos több állítást meg kell cáfolnom:

1., Nem igaz, hogy február 8-i 14 00 órakor létrejött találkozónkon bármiféle jelzést kaptam volna arról, hogy a BFZ támogatása csökkenni fog. A találkozón Főpolgármester úr csak arról tájékoztatott, hogy miért van több politikus társának ellenérzése velem kapcsolatban. Ha ezt Főpolgármester úr nyilvánosságra hozná, sokat tenne annak érdekében, hogy a támogatáscsökkentés valódi okairól végre értesüljön a közvélemény. A találkozón semmi kritika nem hangzott el a Fesztiválzenekar működésével kapcsolatban, semmi utalás nem hangzott el támogatáscsökkentésről.

Ezután értesítést sem kaptunk arról, hogy a BFZ ki fog maradni a februári költségvetésből, és áprilisban arról sem kaptunk értesítést, hogy a közgyűlés elé olyan előterjesztés kerül, amely a tavalyi évhez képest 200m Ft-os csökkenést indítványoz.

2., Nem igaz az, hogy mi a koncertjeink 30%-ának lemondását helyeztük kilátásba. A BFZ ennél sokkal több koncertet ad.

3., Nem igaz, hogy a BFZ nem adott ingyenes zenekari koncertet Budapesten 2015-ben. A koncert 2015 június 18-án volt a Hősök terén többezer ember jelenlétében.

Főpolgármester úr azt is említette az interjú elején, hogy "egyesek idegenkednek attól, hogy az igazságra fény derüljön." Tisztelettel kérem, segítse ő az igazság kiderülését, hozza nyilvánosságra a támogatáscsökkentés valódi okát, és hagyjon fel a BFZ-vel és velem kapcsolatos hamis hírek és adatok terjesztésével.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bringás
Bizony viselni kell a nagy pofa következményeit!
Bringás
Bizony viselni kell a nagy pofa következményeit!
Nil
@Bringás: Igazad van - ideje hogy ov és csapata no meg tarlós is megfizessen mindenért, amita népellen tett
wagabund
az ATV-ben az is elhangzott, hogy a fesztiválzenekar éves bevétele a milliárdos összeget is meghaladja, és értékpapírban is van pénzük...tehát nem vágja földhöz a zenekart a kisebb támogatás.

erről fiser egy szót sem szólt...ő csak ekézni tud, meg nyavajogni a kevesebb pénz miatt..egy nagy lófaszt, az én nyugdíjam emelkedése szabadszemmel nem is látható, ha egyáltalán adnak, de addig még azt is megvonhatják. Mégsem szidok senkit, mert attól nem lesz több.
justhpeter
Nem erre találták ki hogy mindnyájan Tarlósnak születünk, de némelyikünk tovább tanul ?
evacica
@wagabund: A stílus maga az ember,ez látszik nálad is meg Tarlósnál is. Ti a lába nyomába se értek fel! Fischer ad az országnak és a világnak szépséget és kultúrát.ellentétbe a Tarlósokkal, akik csak rombolni és lenyúlni tudnak!
Ágnes40
A Budapesti Fesztiválzenekar Vörösmarthy téri tiktakozó flashmobja:

www.youtube.com/watch?v=I7KwwS7h8FA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.