A 444.hu megvizsgálta, hogyan alakult az utóbbi időben a közmédia esti híradójának a nézettsége: harmada a változtatás előttinek. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen...

Azon a héten, amikor tavaly március 15-én elindult a hírcsatornává alakított M1 még 332 ezren nézték a klasszikus nagyhíradót.

A szeptember nézettségét nagyon megdobta a menekültválság, aztán ez a hatás elmúlt, mostanra pedig olyan alacsony, mint még soha. Most áprilisban a félnyolcas híradó átlagnézettsége már nem érte el a 137 ezret.

És lehet ez még lejjebb is, ez a hét ugyanis egyelőre még rosszabbul indul, hétfőn 105 ezren izgulták végig a nap eseményeinek bővebb összefoglalóját a közszolgálati csatornán. A kereskedelmi tévék híradóinak 8-900 ezres tábora van.

Az MTVA-tól adatai szerint így néz ki mindez havi bontásban. Szerintük az M1 mindenféle híradói fokozatosan egyre nézettebbek, a fél nyolcas Híradóról például azt írják: „az idei adások havi átlagai azonosak, vagy jobbak voltak a tavalyi tavaszi/nyári hónapokénál”.

És a diagram:
Kutya sem nézi már az M1 híradóit – a közmédia szerint javul a nézettség

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Hihetetlen-alacsony színvonal--ahol a sziín eltűnt ,a vonal maradt.Van egy felkon fos ,és rengeteg képzetlen, intelligencia hiányos ,műsorvezető,és riporter kívül-belül! Van egy kedvenc hírolvasóm--Állva akkora mint a kutyám ülve--és az olvasással is gondja van.És nem kevés pénzért!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
persze hogy javul, mert csak az igazán hithű hívek maradnak! =))
Hellcat
Azok a fránya tények...és itt a "tények"-nek nincs átvitt értelme a TV2 es tényekre :)
nyanya001
Nézze az akinek két anyja van !
Okádékok !
pbalage
a buzeráncsok a diginél (tudom, hogy a tulaj is egy erdélyi sutyerák) átszabályozták megint a csatornákat, a múltkor mikor elaludtam rajta, reggelre a migráncsok keletkeztek a krokodilok párzási szokásai után.

"Rettegj, félj és borzadj!
Szörnyű migráncs körme nagy!"

www.dailymotion.com/video/x11rdoj_3-susu-a-rettento_shortfilms
eugen4402
Az MTV nincs olyan "könnyű" helyzetben, mint a MAGYAR NEMZET c. újság, amelyik megújult polgári lapként azzal hirdeti magát, hogy "mindig ellenzékben". Ahogy a Hír TV előnyére változott, akár Szerető Szabolcs lapja is felsőbb osztályba léphet. Az utóbbiakat Simicska táplálja, a királyi tévé viszonylag drága infúzióját meg a kormány veszi aranyáron, ha kell, ha nem...
perfekt
Hihetetlen-alacsony színvonal--ahol a sziín eltűnt ,a vonal maradt.Van egy felkon fos ,és rengeteg képzetlen, intelligencia hiányos ,műsorvezető,és riporter kívül-belül! Van egy kedvenc hírolvasóm--Állva akkora mint a kutyám ülve--és az olvasással is gondja van.És nem kevés pénzért!
pbalage
@eugen4402: én például akkor se lennék fideszes, ha mondjuk felrobbantanának valamit az úgynevezett terroristák. Mert ugye ki a f@szom nem védte meg a népét?
V. Iktor fáraó.
Ha meg nem lesz, akkor mi a faszé' riogat?
Tehát lehet itt tervezgetni meg szarakodni ezekkel a dolgokkal, a Habony erre most rá van baszva.
Húzzák-halasztják.
De megértem, mert például én is húzom-halasztom a csekkek befizetését, amikor éhes vagyok.
eugen4402
Ami a Fideszt illeti, elárulom, én se szavaztam soha, még véletlenül se rájuk...
Ja, és a hasonlatod remekül illusztrálja az egyes sajtóorgánumok hangvételét is: ha korog a gyomra a munkatársaknak, akkor csak meg kell dicsérni a gazdát, aki majd finom falatokkal jutalmazza a hűséges sajtósokat (is). Ha mégse ad kaját, akkor jöhet a morgás és vicsorgás, ezt nevezik virágnyelven "ellenzéki"-nek.
kakaósbögre
én egy darabig néztem aztán rájöttem hogy ez nem a Comedy Central...
Toby
Az M1 hallatán már csak az autópálya ugrik be nálam ! A kanálist betettem az "erre a csatonára a szolgáltatónál lehet előfizetni" című műsorok közé !
varrólány
@perfekt: Szia! :-) Fél szemmel , fél füllel híradózok több félét! ( megmondom őszintén az én pszichémnek ennyi épp elég) Az egyikben csak a tragédiák balesetek sőt már most bulvárhírek ,a következőben megtudhatjuk ki mikor mit lopott ,csalt a mi pénzünkön , a közmédiából meg hogy mennyire jól élünk , sikeresek vagyunk stb,
Na most akkor az események értékelése a látottakból az mindenkinél más , nem is akarok ebbe belebonyolódni. Ha mindenen sopánkodnék meg jajgatnék egy elviselhetetlen hárpia lennék! :-))
perfekt
@varrólány: Szia:Régen olvastalak.De most is örömmel-mert máma már nem hasad tovább,és mert az Egóm-nak jót tesz,ha más ember véleménye,több ponton egyezik az enyémmel .Én háttérzajnak" tartom" őket mert az általad leírt,műsor szerkesztések, csak ingerültté tesznek-az pedig árt a szépségemnek:-)) azt mondják.
adrenalink
Még Nárcisz /Orbán kuvasza/ se nézi?:-)
csetere
@pbalage: Én a Digit szeretem. A tulajdonos egy szimpatikus úr, aki azt mondta, hogy van elég pénze, azért tartja alacsonyan az előfizetéseket. Minden elismerésem az övé! kb. 8 éve van Digim, ezalatt az idő alatt egyszer emeltek, 200.-Ft. körüli összeget . 8690.-Ft-ot fizetek a TV, az internet és az HBO-ra,- míg HBO nékül 11.600.-at fizettem a UPC.-nek. Van kb.70 csatornánk. Ennek csak az a problémája, hogy csak ott lehet nézni, ahol le vannak fektetve a kábelek.
varrólány
@perfekt: Néha még motyogok azért !:-)) Majd hasad a hajnal holnap , de most szép estét kívánok! Mostanában meg a kerti munka a lenyugvó nap simogató fényében a legjobb így az esti hírekről lemaradok. Az igaz a derűs emberek szebbek , meg a televíziót nem nézők még annál inkább!:-))
Mézike
@csetere: Itt is van Digi tévé. :-) Bár mi nem azok vagyunk.
Én khérlek szépen 8690 forintért még telefonálhatok is. Ja és négy tévé megy egy egységről. Na! + még internet a telefonra, laptopra... Beee...:-)))))))))
justhpeter
@adrenalink: Csak azért, mert a kuvasz is értelmesebb mint a gazdaállata.
csetere
@eugen4402: Inkább nem kell! Néha elkapok egy-két hírfoszlányt, mert a 93 éves anyukám szeret jól tájékozott lenni és minden csatornán híreket néz. Onnan tudom, hogy a királyi csatorna van műsoron, hogy piszokul szidja őket és csúnyákat mond. ő is átmegy ilyenkor "kötelesbe".
csetere
@Mézike: Telefonom nincs, mert 6 mobilunk van hármunknak. Mindegyikünknek egy-egy feltöltős tartalék. Mindig vannak a feltöltősre jó kis akciók. Évente egyszer 3000.-Ft.-tal meghosszabbítom az előfizetést. Most 3 hónapig 1500.-Ft.ért amit pluszban kellett befizetni,hálózaton belül 3 hónapig ingyen beszélhetek és 500 Mb internet is van minden hónapra. Azóta állandóan lefetyelek az ismerősökkelk. Kb. 3-szor szokott ilyen akció lenni évente.
pbalage
@csetere: (egyébként én azért csípem a digit, mert úgy nyomták fel a netemet 100/50-re, hogy egy mukkot se kellett szólnom érte)
de tévében kész, nyilván játszanak az előfizetési díjakkal.
Discovery pack kilőve, jöttek helyette a körbepörgős Digi ez, Digi az.
Leszedték a BBC-t. (a World volt a kedvencem)
Persze tudom, hogy ez is a V. Iktor fáraó műve volt, mert még halványan emlékszem, hogy valami plusz adókat nyomatott rá a tudásra.
De már csak halványan emlékszem, úgyhogy fel kellene frissíteni ezt az emlékemet.
nezelodo
Lám, még a törvényerővel való előresorolás sem segít ezeken a göbbelsi csatornákon! Pedig sokan lehetnek Tündérországban akik nem tudják programozni a tv-t, vagy egyszerűen nem tudnak mást nézni. Akkor tanakodtam, hogy rá vannak-e szorulva az ilyen simlikre az elsöprő dakoták? Hát bizony rá vannak szorulva, és egyre jobban rá lesznek szorulva ezután!
perfekt
@varrólány: Azért egyben vagy igaz-? Mert--meg van mindkét füled ,és fél szem pedig mint olyan, elég ritka:-))Szép estét ,nektek is propisok.
varrólány
@perfekt: Persze egyben vagyok még nem estem szét!:)))
Legalàbb négy szemmel olvasok és írok hogy lássak is ne csak nézzek.
Köszi és szép àlmokat!:)
vonotok
Ez azért van mert rossz a cím. A helyes cím : M - 1 felnőtteknek készült meseműsor.
human
Fél füllel múltkor én is hallottam ahogy a nézettséggel dicsekedtek a híradóban. Annyira szánalmas.
eugen4402
@csetere: 19:22 Kézcsókom a kedves Mamádnak, és azt kívánom, hogy még egyszer 93 évig szidja a mindenkori királyi tévét ilyen szellemi frissességgel, és ép erkölcsi érzékkel! :-)))
egyvandor
Most éppen nem érnek rá a "zemberek" mert sorban állnak a csúti IC jegypénztáránál.
Desischado
@eugen4402: Ehhez én is csatlakozom!

Az m1 nevezetű hazugság cunamit nem nézem 3 okból: ennél én sokkal okosabb vagyok, másrészt féltem a cukromat meg a vérnyomásomat. És még egy, nem szoktam káromkodni, de félek, hogy rászoknék, és akkor hogyan nézzek nagyikám és anyum szemébe a másvilágon?
eugen4402
@Desischado: ...Hát ez jólesett!!! Köszi, hogy korán reggel hangos nevetéssel kezdem a napot. A Nemzeti Tudatmosó Kanálisokat sajnálatos módon én is messzire elkerülöm, de nem a heves káromkodás-vágy elkerülése miatt, csak a gyomrom már nem a régi, szóval nem akarok gusztustalankodni. Képzeld, még a Forma1-ről is leszoktam, pedig a Szujó Zoli stílusa tetszett...:-)))
csetere
@pbalage: Én azt tapasztaltam, hogy a kezdeti 56 csatorna helyett már kb. 70 van. Meg vagyok elégedve.
Mézike
@csetere: Nekem kell a vonalas édesanyám miatt. Szegény nem tudja a mobilt kezelni:-)))
csetere
@Mézike: Anyunak hagyományos régebbi mobilja van, azt tudja kezelni, az újakat nem. Vettem neki egy hasonlót tartalékba mert még szerencsére lehet kapni.
Mézike
@csetere: Az enyém egyszer vitte magával mikor be kellett feküdni neki a kórházba. A régebbi nagy nyomógombos, kijelzős telefonomat. Ennek van 5 éve. .-) Másnap reggel hívtam , ki volt kapcsolva... Mint az őrült mentem hozzá a kórházba..szegénykém fel akarta venni és valahogy kikapcsolta. Azóta nem kell neki.:-)
csetere
@Mézike: Anyu néha nem figyeli melyiken van a piros sáv és helyettem felhívja a fiamat. Ha nem veszi fel sokadszorra sem, akkor hívom a szomszéd asszonyt, mert túl nyomta és kikapcsolta.
Mézike
@csetere: :-) Most a gimnazistáknak van ez a kötelező "önkéntes segítői" szolgálat. Mondtam neki hogy ő is kérjen valakit. Kapott egy 16 éves kislányt aki a számítógép rejtelmeibe igyekszik bevezetni az időseket. Anyukám minden óra végén szépen kitölti a lapot hogy mit "tanult" a kislánytól, mert neki be kell vinni az iskolába, közben pedig jól elpletykálnak. Kiderült van egy csomó ismerősük.:-)
cs.n.
Engem egyik tévécsatorna híradója sem érdekel különösebben, de ha mindenképp néznem kéne valamelyiket, a Migráns1 lenne az utolsó, amit választanék. Holtversenyben a Vajna-tévé rémhíradójával.
csetere
@Mézike: Ez nagyon jó mindkettőjüknek. Millió szemétség mellet egy alig látható kis piros pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.