Az eddig szigorú Belügyminisztériumban elkezdték felmérni, ki szeretne önvédelmi fegyvert. Még a rendvédelmi vezetők közül sem örül ennek mindenki. A Belügyminisztérium alá tartozó fegyveres szervezetek dolgozói könnyebben juthatnának önvédelmi fegyverhez - írja egy belső körlevélre hivatkozva a Magyar Idők. Hogy miért lazítana az eddigi szigorú szabályokon a BM, az nem derül ki Tasnádi László leveléből. Az igények felméréséről szóló értesítést megkapta a büntetésvégrehajtás országos parancsnoka, a TEK főigazgatója, a Nemzeti Védelmi Szolgálat főigazgatója, a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ főigazgató-helyettese, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatója, az Országos Rendőr-főkapitányság hivatalvezetője és az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatója.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Majd ha a gyerrekeik lelövik egymást,nem fognak
Sziszifusz
Egyszerűbb lesz a szomszéddal, fröccsözés közben, kialakult vitát lezárni.
Esetleg a félrelépő házastárs partnerét is könnyebb lesz a kapcsolatból történő távozásra bírni.

A rendvédelmi szervek állományának, szolgálaton kívüli, felfegyverzése sokat sejtet arról, hogy egy esetleges "néplázadás" megfékezésére milyen előkészületek lehetségesek.
nemjoezigy
Ezek nagyon készülnek valamire! A kuszaszem is vásárolt egy csomó fegyvert! A tek új ruhát kap,...
Ezek újabb '56-ra készülnek?
És mi a nép leszünk az okozói, a kormánypropaganda szerint!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.