"Lezárult a történet. Azt követően, hogy Kiss László bocsánatot kért egykori áldozatától, arra kért, hogy fejezzem be az iratok tanulmányozását, mert eláll a perújrafelvételtől", közölte a hvg.hu megkeresésére Bánáti János, a volt szövetségi kapitány ügyvédje.

Ez azt jelenti, hogy még azelőtt megoldódott a kérdés, hogy az állásfoglalás megszületett arról, hogy lehetséges-e egyáltalán perújrafelvételt kérni. Kiss László korábban arról beszélt, hogy „semmi nem úgy történt, ahogy az ítéletben szerepel”, ezért gondolkodik azon, hogyan tudná ezt bizonyítani és ezért kérte ki tanulmányozásra ügye írásos ítéletét, amelyet a nyilvánosság elől a botrány kirobbanása után az adatvédelmi hatóság elnökének utasítására zároltak.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Kár, mert a Schmitt Pali plagizátoros huzavonája már olyan régen volt. Lehetett volna egy hasonló cirkusz megint.
GeoCravker
@human: Nekem is szinte rögtön a nemzeti indigó jutott eszembe
human
@GeoCravker: Nem csodálom. Az is először adta az ártatlant. Aztán megpróbált még nagyobbat hazudni. Közben sorra jöttek a hírek hogy újabb oldalakról derült ki, hogy másolta. A végén maradt neki talán 10 oldalnyi saját munka. És olyan párhuzamot is látok, hogy ahogy Schmitt Pali nem látta mi baj volt a doktorijával, pont úgy nem látja Kis sem, hogy miért baj az ha egy nőt három szép férfi megerőszakol. Talán ezek tényleg elhiszik magukról ezeket a dolgokat. Más az "értékrendjük".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.