Miközben egy dunaújvárosi közvilágításos közbeszerzés ügyében nyomoz a NAV, az ügyészség, és az Európai Unió Csalás Ellenes Hivatalai is vizsgálja a tendert, valamint a polgármester is elismerte hónapokkal ezelőtt, hogy az rosszul sikerült, a fejlesztési minisztérium vizsgálata mindent rendben talált. A jegyzőkönyvek tanúsága szerint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium munkatársai sok mindent megvizsgáltak a beruházással kapcsolatban, csak azt nem, hogy az új lámpák megfelelően működnek-e (nem működtek). Igaz, a vizsgálat nappal zajlott, így meg se nézték a lámpákat. Viszont tüzetesen ellenőrizték az alábbiakat: a helyükön vannak-e az önkormányzat pályázatában jelzett lámpatestek; elkészült-e a projekthez kapcsolódó internetes oldal, és az frissült-e folyamatosan; küldtek-e sajtóközleményt a projekt indulásakor, összegyűjtötték-e a sajtómegjelenéseket; a beruházás helyszínére helyeztek-e ki táblát, ami jelzi, hogy történt ott egy beruházás; kiküldtek-e sajtóközleményt a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Na ez a minisztériumi vizsgálat kb. annyira "szakszerű", mint a pedagógusok szakértői minősítése. Szakmai dilettantizmus minden területen, a lényeg a pénzek el- és átfolyatása baráti medrekbe.
papa.49
Ez a fütyiszes ,,HOZZÁÉRTÉS FELSŐFOKON,, !!!Mindent ,,VIZSGÁLTAK, CSAK A LÉNYEGET NEM, HOGY VILÁGÍTANAK-E MEGFELELŐEN AZOK A LÁMPÁK!!!
nemjoezigy
Persze, mert ezeknek az agyament minisztériumi léhűtőknek 8-tól 16-ig tart a "munkaidejük" és az alatt nincs sötét.
Tehát nem ők a hibásak, hanem a természet.
Egy fideSSes soha nem hibás, ugye? Legalább is a kormány szerint!
Így "dolgoznak" a fidesz-kdnp bérenc ingyenélők!
Szókrakész
Remélem a jobbanteljesítünk táblák rendben voltak, minden 50 méteren ki lett helyezve, nem takarta semmi, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.