Széll Tamás nyerte a Bocuse d'Or Budapesten rendezett európai döntőjét, ahol kecsegéből és kaviárjából, illetve magyar gímszarvasborjúból kellett tárkonnyal is ízesített tányérokat készíteni. Ez így együtt komoly fejtörést okozott a versenyzőknek, akik közül a tengerparti országokból érkezők nagyon húzták a szájukat az édesvizi magyar kecsegére, amit túl zsírosnak találtak. A verseny felettébb szórakoztató volt, legalábbis a közönségnek. A versenyzőkön inkább a szellemi és fizikai fáradtság, illetve a pokoli feszültség jelei látszottak inkább. Ezt dokumentálta Botos Tamás is.
Forrás:
kepek.444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás