Exkluzív interjút adott az RTL Klubnak Kiss László. Egy ügyvédi irodában ismerte be, hogy korábbi állításaival ellentétben mégis elkövetett nemi erőszakot.

Papp Gergelynek elmesélte, hogyan élte meg az elmúlt heteket, miért tagadott, majd miért gondolta meg magát, és mit gondol most arról, amit évtizedekkel ezelőtt tett. Azt mondta, ez az első és egyben utolsó nyilatkozata az ügyben.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Elkésett, amikor napvilágra került az ügy akkor kellett volna beismerni, hogy mit tett, és rögtön, önként lemondania mindenről, így csak egy jellemtelen, hazug féreg magyarázgatása maradt minden!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Natsuki: Igen a másik kettőhöz képest, de csak azokhoz hasonlítva!!!
Natsuki
@papa.49: pont ezt mondom. Mennyivel másképp nézett volna ki ez az egész, ha nem pár hét után történik meg a nagy vallomás. Meg nem történtté nem teszi, de hihetőbbé a sztori megbántam-megváltoztam részét talán igen. Most ez így kényszerpálya volt. Zsuzsanna asszony pedig úrinő, finom, kiegyensúlyozott.
WF
@papa.49: Kiss már nem edző, nincsen gyerekek és nők közelében. Visszamenőleg ezt már nem lehet korrigálni. Lehet kételkedni a bocsánatkérésének az őszinteségében, de ez csak találgatás. Az igazságot csak ő maga tudja meg a Teremtő. A tőle 55 év után elvárható cselekedetet - a nyilvános bocsánatkérést megtette. Sztem innentől békét kell hagyni neki. Elég büntetés, hogy 75 évesen a piedesztálról a porba vettetett, és ünnepelt edzőként a szégyenbélyeg lemoshatatlanul a neve mellé került.
Törölt felhasználó
@WF: Azért az hogy megrendezett kamerák és ügyvéd jelenlétében kért bocsánatot számomr továbbra is csak az erősiti meg, hogy úgy fogok rá emlékezni, mint egy SZAR emberre, aki szakmailag kiváló volt. Azt hiszem ez így korrekt:)
papa.49
@ziziplanet: Egyetértek a véleményeddel...
eugen4402
Mindent bevallott? Na ugye, mondtam, hogy Lee Harvey Osvald ártatlan JFK lelövésében. Mik ki nem derülnek..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.