Kiss Lászlóval ellentétben a másik két erőszakolónak, Lantos Lászlónak és Várszegi Lajosnak esze ágában sincs bocsánatot kérni Takáts Zsuzsannától, egykori áldozatuktól.

A Bors csütörtöki cikke után felháborod­va kereste meg a lap szerkesztőségét Lantos László, és az alábbi közleményben adott hangot nemtetszésének:

2016. má­jus 12-én, csütörtökön, a Bors című napilapban – mint mindennap – azóta, hogy a Kiss László-ügy kirobbant, ezzel a té­mával foglalkoznak. A mai számukban, most már mindenen túlmenve, azt írták: levelét azzal zárta egy hölgy, hogy várja a további áldozatok jelentkezését – mert voltak, ez biztos, fiúk is, nekik még nehezebb erről beszélni. Gyakorlatilag Kiss Lászlót és engem becsületünkben megsértettek azzal, hogy a leírtak szerint homoszexuálisok is vagyunk. Bejelentem – többek között – a Bors című lapot személyiségi jog megsértése és becsületsértés miatt beperelem, a rendőrségen, az ügyészségen ez ügyben feljelentést teszek.”

Takáts Zsuzsanna jogi képviselője a Borsnak elmondta: sem Lantos, sem Várszegi részéről nem érkezett hozzájuk bo­csánatkérő szándékra utaló jelzés.

Ami kiverte Lantosnál a biztosítékot

A Bors csütörtöki cikkéből ez az a részlet, ami miatt Kiss László bűntársa pert fontolgat:

FIÚKRA IS GERJEDT A BANDA?

A „Nem tehetsz róla, tehetsz ellene” nevű Facebook-csoportnak egy Eszter nevű hölgy azt írta: tudomása szerint Kissék szabadulásuk után sem álltak le. Ő is a Vasas úszója volt, és az uszodában mindenki tudta, hogy „a fiúk ilyesmivel töltik az idejüket”. A hölgy szerint őket még a 70-es évek végén is óva intették, hogy a szolgálati lakások környékére menjenek. Levelét azzal zárta, hogy várja a további áldozatok jelentkezését, „mert voltak, ez biztos, fiúk is, nekik még nehezebb erről beszélni”.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
akkor lesz szopás a történetből, ha jelentkeznek egykori(már öreg) rabtársak, és elcsacsogják mivel is töltötték kanos perceiket a sitten...kollektív kígyóköptetés, ánusztágítás, meg egyéb, a helyhez méltó foglalatossággal..
kiváncsi vagyok friderikusz erről készít-e riportot a pasik védelmében?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rosalinda57
Még ő akar pert indítani ? Előre borítékolható, hogy nagyon veszíteni fog ! Csak ne hepciáskodjon, mert még felülvizsgálat esetén súlyosítást kaphat, aztán akkor igazán nézhet !
simmering73
Lantos Nemvagyokbuzi László. Mondta ezt már más is. Papírja van róla.
Rózsika Hatházi
Beszarás! A többszörös nemi erőszak után a buzizás már sértés? A vastagbőrűek, úgy tűnik mégsincsennek abban a bizonyos vörös könyvben, ahol a kihalóban levő állatfajtákat jegyzik.
WF
Hát, ilyen ha a bulvársajtó rákattan egy témára. Túlságosan nem tudom sajnálni őket, tettek róla, hogy a nevük ismertté váljon. Pereskedjenek csak, ha ebből valaki profitot húz (az ügyvédeken kívül) az az újság lesz, ezt borítékolni merem. Én azért nem leszek bors olvasó.
mariaberta
Magánügy, miért gondolja ezt egy bulvár lap, hogy neki mindenről ki kell tálalni? Nem volt elég a Kiss ügy? Mi van?Nem veszik az újságot???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.