A kormány kötelessége, hogy tájékoztassa az embereket, és felhívja a figyelmüket a kényszerbetelepítés veszélyeire, ezért indít kampányt – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Tuzson Bence úgy fogalmazott: Brüsszelnek meg kell értenie, hogy nem lehet a feje tetejére állítani Európát.

A kontinensen önálló nemzetállamok vannak, amelyek döntését el kell fogadnia az uniónak – tette hozzá.

Az államtitkár közölte, hogy a kvótareferendumra szánt 4,9 milliárd forint nem foglalja magában a tájékoztató kampány költségét, amelynek pontos mértéke még nem ismert.

Tuzson Bence úgy vélte: ha Magyarországon az emberek többsége nemet mond a kötelező betelepítési kvótára, akkor Brüsszel meghátrál majd a kérdésben.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Merkelnek es Hollandenek reklamaljanak.Ok az egesz EU.Kelet Europat nem erdekli,mit
nya'vognak Brusszelben!
Szókrakész
Csak az idióták akarnak betelepítést!!!
Csak az idióták akarnak migráncssimogatni!!!

Most az, hogy ez éppen a liberálisok politikája, hát nagyon sajnálom.
Tetszettek volna nem idióták lenni!!!
Toby
"A kormány kötelessége, hogy tájékoztassa az embereket..." - csak arról, ami az érdeke, különben nem lennének indokolatlan titkosítások !

Amúgy meg nem 1294 embertől kell fosni, hanem az ótvaros patkányrezsim, ótvaros hazugságaitól !
glorianna
Sajnálatoa, hogy Tuzson Bence sem (és persze az őt "kiokosítók" sem) érti(k), hogy az Unió a 28 tagállam összessége, nemzetállamnak nevezni valamennyit kissé bizarr, és itt most nem csak Belgiumra gondolok, hanem pl. Olaszországra (dél-tiroli németajkúak), Finnországra (meglehetősen nagy svéd kisebbség) vagy Romániára, ahol a magyar mellett további 13 nemzetiség él, és a mindenkori magyar vezetés mindig felkapja a vizet, ha a román kormány nemzetállamnak, mégpedig a román nemzet államának tartja az országát.
Visszatérve Bence szamárságára: az Unió mi is vagyunk, jogokkal és kötelezettségekkel. A csatlakozáskor lemondtunk a szuverenitásunk egy részéről, gazdasági és egyéb előnyök reményében. Ha nem tudunk élni a lehetőségekkel, azért ne azt a szervezetet hibáztassuk, amelynek mi is tagjai vagyunk. És főleg ne hazudozzunk összevissza "Brüsszel"-ről.
kakaósbögre
de bazdmeg fel lehet.erről szól az elmúlt ezer év történelme.jó,mondjuk erről-és a haladásról- szóló órákról ezek a férgek testületileg hiányoztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.