A Nemzetgazdasági Minisztérium jelenleg is vizsgálódik azon fogászati cégek ügyében, amelyek több mint 300 millió forint uniós támogatást nyertek, ám könnyen lehet, hogy soha sem működtek – értesült a Magyar Nemzet

A szerződésekről már a szocialisták és a jobbikosok is kérdezték Tállai András államtitkárt a parlamentben, de érdemi választ nem kaptak. 

A támogatás forrása az Innováció a fogászatban elnevezésű uniós pályázat volt, ami a fogászatok eszközbeszerzését, esetleg a fogászok bérét támogatta.

A Magyar Nemzet úgy tudja,

11 olyan fogászatot is támogattak összesen 318 millió forinttal, amik valójában soha nem is működtek.

Az összes cég egy egy Dankó István Zoltán nevű magánszemély tulajdonában van, aki 2014-ben vásárolta fel ezeket. A korábbi tulajdonosokat pedig 2012-ben és 2013-ban jegyezték be, nem sokkal azelőtt, hogy több tízmilliót nyertek volna a pályázaton.

A fogászatoknak nincs működő honlapja, és a korábbi tulajdonosok többsége sem elérhető.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A FIDESS -KDNP FOGTECHNIKUSOKÉNT IS KIVÁLÓAN TELJESÍTENEK!!!
Ami a fogukra való,AZT ELVESZIK A KÖZÖSBŐL IS!!!
A fel-és alcsutkai felházas vicctor ZÁRTOSZTÁLYA foggaal-körömmel véd-és szabadságharcol a vörössegfoltos eltocsyval amíg a FÖLD ÖSSZEÉR AZ ÉGGEL!!!
Már nincs kedvem mosolyogni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Kormányprogram. Nincs itt semmi látnivaló!
kukac50
A mezőgazdasági termelőktől mennyit loptak el? Amit a műkörmösök, vagy a fitnesz edzők megkaptak?
Szeparepa2
Semmi gond, megszoktuk, ez a tízezredik az elmúlt 6 évben, csepp a tengerben... holnapra ezt is elfelejtjük, senki nem jelenti fel ezt sem, vagy ha netán mégis, úgyis elkaszálja vagy a korrupt ügyészség, vagy a korrupt bíróság... ebbe sem bukik bele ez a hazaáruló rablóbanda... és minden megy tovább... és meg is érdemli a magyar lúzernép, hogy nyomorogjon ezek miatt, mert nem tesz semmit ellene...
Toby
Miután már kiderült, hogy 11 nem működő fogászat is kapott a Közléből, már csak arra vagyok kíváncsi, hogy HOL A LÉ ? Kancsal alapítványokban, esetleg Hatvanpusztán a nem látható traktorok tankjaiban, vagy ebből vásárolt a STAR T(r)EK játszóruhákat ?
Borsodi
@Toby: Lassan apuci kastélyát is újítani kell, jó lenne egy hadsereget venni akik ki irtanának minket ellenzékieket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél