Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen a Gyöngyösön meghalt gyermek ügyében – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a megyei rendőrségen csütörtök délután tett bejelentés egy gyöngyösi lakos, mert otthonában ismeretlen körülmények között meghalt másfél éves gyermeke.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyszíni szemlét lefolytatta és szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit – közölték.

Sajtóhírek szerint a kislány súlyosan alultáplált volt.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
ez a kisgyerek nem véletlenül lett csontsovány...most mindenki könnyes szemmel a másikra mutogat...mertugye felelős az nem lesz..
human
A fényevőknél az a furcsa, hogy a szülők valahogy mindig túlélik. Gondolom maguknak valahogy meg tudják magyarázni, hogy miért ehetnek valódi ételt. A gyerek meg nem tud védekezni, elmondani, hogy ti őrültek vagytok.
wagabund
@human: hát ez az...azt nem tudom, hog lehetne rávanni ezeket a ganajokat, hogy ők is próbálják ki, legalább pár hétig..
human
@wagabund: Rohadtul megérdemelnék. Kínlódjanak, de maradjanak életben, hogy a börtönben rohadjanak tovább.
kukac50
A szülőket szigorúan büntetni ilyen szenvedést okoztak a gyereküknek.
Borda
Ezek őrültek? Miért nem adták örökbe egy gyermektelen párnak a picit,ahelyett,hogy így kivégezték a saját gyereküket?! Egy gyermektelen pár, mindent megadna egy gyerekért. Remélem olyan büntetést kapnak,amit még holtukban sem felednek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.