Összesen hatan sérültek meg – ketten közülük súlyosan – vasárnap délelőtt Nagykapornaknál, a 76-os főúton történt balesetben, amelyben egy személyautó osztrák motorosok közé hajtott – tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A baleset miatt a 76-os főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a járműforgalom azóta, még 15 óra előtt újra megindult.

Osztrák motorosok szenvedtek balesetet Nagykapornaknál

Fotó és Videó: Zalai Hírlap/Umberto Pezzetta

Sznopek Veronika a részleteket ismertetve közölte: Nagykapornak és a kisbucsai elágazás között egy magyar személyautó vezetője egyelőre ismeretlen okból szemből összeütközött egy osztrák motorossal. Az utóbbi mögött haladó két másik motorostársa megpróbálta elkerülni a karambolt, de közben egyikük elesett és a szalagkorlátnak csapódott, a másik pedig a roncsoknak ütközött.

A balesetben két motoros súlyosan, kettő könnyebben megsérült, a személyautóban pedig két ember szintén könnyebb sérüléseket szenvedett. A sérültek ellátására mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Nem tudom minek kell a motorosoknak egymás hegyén hátán menni, sokszor elnézem alig méternyire robognak egymás mellett. Nem csoda ha bukfenc van akkor többen is borulnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.