Kedden és szerdán folytatja eddigi tavaszi ülésszakának leghosszabb ülését az Országgyűlés. A képviselők egyebek mellett vitát indítanak az Uber betilthatóságáról is.

Kedden délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik a parlamenti munka, amit az ülés második hetében megszokott kérdések és azonnali kérdések követnek. Ezután tartanak általános vitát a kormány azon indítványáról, amely blokkolhatóvá tenné a törvénytelen személyszállítást végző szolgáltatók honlapjait. Emellett kedden tárgyalnak a kabinet azon törvénymódosító javaslatairól is, amelyek kiszélesítenék a határon lefolytatható menekültügyi eljárások körét. Az ülés szerdán a két éve életbe lépett polgári törvénykönyv (Ptk.) módosításának vitájával ér véget.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A gengszterrezsm a gengsztertaxisokat támogatja - tőle más nem várható ! Zsák és a foltja !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
3 hónapja rendeletet hoztak, milyen feltételeknek kell megfelelniük, hogy működhessenek. Eszük ágában nem volt teljesíteniük. Mit várnak ezek után. A-ból B-be viteldíj ellenében utast szállítanak. Ezt hívják taxiszolgáltatásnak. Nevezhetik magukat közösségi segélyszervezetnek, vagy bárminek, ez van. A taxiszolgáltatásnak meg feltételei vannak. Aki nem teljesíti - bűnhődjön. Ha taxis - ha uberes.
papa.49
@DR Eric CARTMEN: Ezt hajtom mióta megy a hirig...Azonos szolgáltatási ág azonos feltételek, és maradjon talpon az amelyik jobban szimpatikus a közönségnek...
human
Hatalmas hiba. Az egész Uber - Taxi ügy nem lett végig tárgyalva. Nem lettek szembe állítva az Uber és a Taxi előnyei, hátrányai. Biztos vagyok benne, hogy sok előremutató dolog van az Uber-ben. De persze már megszoktuk, hogy 30-50 évvel el vagyunk maradva a világtól.
wagabund
betiltják...nem tiltják...betiltják...nem tiltják...betiltják...nem tiltják...merik.?.nem merik?

na? betiltják? ugyehogy nem? vagy mégis?

kérem tegyék meg tétjeiket.. ...jelenleg egy a tízhez, hogy nem...(merik)
egyvandor
Ettől majd taxiba ülnek a zemberek? Nagyon meglepődnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.