Török Zsolt, az MSZP egykori szóvivője a Facebookon jelentette be, hogy pert vesztett a fideszes Selmeczi Gabriella ellen és pénzt kér a kártérítésre. Közben kiderült, hogy azt az MSZP már kifizette – írja az Index

Török a bíróság ítélete szerint megsértette Selmeczi jó hírnévhez fűződő személyiségi jogait, ezért félmilliós kártérítést, illetve százezres perköltséget kell fizetnie. Török azt írta: "a bírósági ítéletnek nem tudok eleget tenni maradéktalanul. Ezért szeretném anyagi segítségeteket kérni!" Török egy-kétezer forintot várt ismerőseitől.

Selmeczi Gabriella a Magyar Időknek nyilatkozott a kártérítésről, amelyet már egy hónapja megkapott. "Az MSZP április 20-án maradéktalanul átutalta a megítélt kártérítés teljes összegét"- mondta a fideszes politikus.

Török azt mondta az Indexnek, hogy a párt kifizette Selmeczinek a kártérítést- Ám csak a felét vállalta át, a másik felét Töröknek kell kifizetnie. Ehhez jön még a több mint 100 ezres perköltség.

Lefordítva: Török Zsolt azért gyűjt pénzt, hogy a perköltség mellett az MSZP-nek járó tartozását, a 250 ezer forintot kifizesse.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ha a hatalmon lévő veszít nincs anyagi gond, fizet az adófizető helyettük. Nem is kunyerálnak, "csökkentik az adót" és kifutja belőle.
Mobil123
Először is a szőke libának soha nem és nem is lesz olyan hogy jó híre. Másik meg török fizesse ki maga amit kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.