Bill Clinton volt amerikai elnöknek most nem a polgári kormánytól kell féltenie a demokráciát – közölte a Fidesz parlamenti frakciója kedden az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy az Index hétfő este megjelent cikke szerint az Egyesült Államok volt elnöke egy hétvégén tartott kampánybeszédében azt mondta, a lengyelek és a magyarok az Egyesült Államoknak és a hidegháborúnak köszönhetik szabadságukat, most mégis úgy döntöttek, a demokráciával túl sok a baj, ezért tekintélyelvű, Putyin-féle vezetést akarnak.

A Fidesz közleményében az áll: Bill Clinton vagy nem jól ismeri a történelmet, vagy alábecsüli az 1956-os magyar forradalmat, amely alatt a magyarok saját erejükből megmutatták, hogyan lehet küzdeni a kommunista diktatúra ellen. Most nem a polgári kormánytól kell féltenie a demokráciát – tették hozzá.

A nyugati baloldal egyszer sem szólalt meg, amikor 2006-ban "Gyurcsányék a békésen demonstráló tömeg ellen bevetették a rendőrséget" – jegyezték meg.

Mint ismert, először Szijjártó Péter reagált a volt amerikai elnök kritikáira.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az időjárás jelentés többet ér, még egyéb röfögés ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@bence: ja igen értelek,igazad van, egészen biztosan, talán!
mariaberta
@perfekt: Értem értem, csak azt nem tudom mi az az "ari" magyarázd meg, mert mint már korábban közöltem, -nem neked- nem szeretnék bután meghalni.
perfekt
@mariaberta: Szia: örülök,hogy csak ennyi kárt tettem benned:).Mint börtönviselt-megismertem a bezártak ,kódjait,az un. börtön szlenget.Mikortól a NET világában járok, ott is összeszedem a rövidítéseket pl: valszeg= valószínűleg, az "ari"= aranyos--de nagyon sok ilyen röv. van még.Apropó a börtönben nem beutaltként tartózkodtam--hanem óraadó pedagógusként ,négy évig.Voltak elítéltek. kik korábban szabadultak:)
mariaberta
@perfekt: Kösz... , semmi kár nem ért de nem árt néha tájékozódni.
Szókrakész
@JAJMÁR: "Pedig szerintem több tud '56-ról, - no meg egy kicsit a demokráciáról - mind az egész fitymaszos bagázs együtt."

Ez tényleg JAJ MÁR!!!
Vagy inkább JAJ MÁR NE!!!
JAJMÁR
@Szókrakész: Bocsi, elírtam: "többet" tud... :)
(Csak emlékeztetőül, csak az USA-ba menekült 35 ezer emberünk, akiket be is fogadtak!) A rendszerünk pedig democsokrácia!
Nekem se tetszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.