Feltörték Szemereyné Pataki Klaudia kecskeméti polgármester autóját az elmúlt hétvégén – értesült a Népszava. A járműből bizalmas iratok tűnhettek el.

A városvezető férje, Matolcsy György MNB-elnök rokona. A jegybank Kecskeméten kíván unortodox gazdasági képzést indítani a városi főiskolán, ahol az üzletember Szemerey Szabolcsot tartják jelentős gazdasági-politikai erőnek.

A Népszava több kérdést tett fel a rendőrségnek az üggyel kapcsolatban, de a megyei főkapitányság ezekre a kérdésekre mindössze ennyit válaszolt: "a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövető 2016. május 14-én 12 óra és 16 óra 30 perc közötti időben Kecskeméten betörte egy lezárt személygépkocsi egyik ablakát, majd a járműben kutatást végzett. Mivel a nyomozás jelenleg is folyamatban van, az ügyről további információkat nem áll módunkban közölni."

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Gondolom, az iratkezelés szabályait ő fogja tanítani ott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@bencemacska: Nem is hagynám abba a röhögést én sem!
ila51
Még az hogy Benkő László óvatlanul benne hagyta a dolgait , mikor panaszolta , hogy feltörték , érthető , egy bohémtól. De ilyen prominens személy...ahol ügyviteli szabályzat is van
Borsodi
Kamu az egész, nem volt kamera életlenül? Hogy tűnnek mostanában a bizonyítékok,
Ha mégis valakinél lenne,küldje el az RTL hez.
qrfly
halyólMléxem : anno Palotás papírjai is ÍGY tüntek el :((
kishonda
Azóta a helyi hithű sajtó már közölte, hogy rosszul tudja a Népszava ( tessék ezt fidesz nyelven behelyettesíteni), mert nem a polgármester, hanem vezérigazgató férje autóját törték fel. Egyébként is a jobb hátsó ablakot törték be, ÉS NEM HIÁNYZIK SEMMI! Ennyire nézik hülyének a város lakosságát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.