A magyar–szerb közös határszakaszon 47 esőbeállót készítettek az illegális migrációs hullám ellen küzdő zsaruk és katonák számára – írja a Zsaru Magazin.

Az M5-ös autópálya röszkei határátkelőhelyének közelében, mintegy húsz kilométernyi szakaszon 47 esőbeállót létesítettünk – mondja Száva Sándor alezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság mélységi migrációs osztályának helyettes vezetője. – Továbbra is szükség van az államhatáron a hathatós oltalomra, a szolgálatot teljesítő erők fizikális feltételeinek javítása érdekében épültek a féltetők.

Tavasz végére el is készültek az esőbeállók a határvédő rendőröknek

Pihenősátraink korábban is voltak, most a drótakadályok és kerítések mellé állítottuk fel az esőbeállókat. Két hónapja kezdtük tervezni, majd a megyei ellátó igazgatóság bevonásával megvalósítottuk a 1,5×2 méteres, trapézlemez tetejű, négy lábon álló, ülőpaddal ellátott menedékek kihelyezését. Olyan szakaszokra helyeztük őket, ahol gyalogos járőrök adnak szolgálatot. Az építményeknek nincsenek oldalai, mert esőben még a plexi is átláthatatlanná válna. Nekünk pedig látnunk kell, mi történik.

Március végén derült ki, hogy a nyilatkozatoknak, amik a határon fellelhető normális körülményeket hangoztatták köze sincs a valósághoz és a rendőrök maguk eszkábáltak kunyhókat, hogy ne ázzanak el.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A kerítés felépítése sokkal gyorsabban haladt. Én eddig is, de ezután is nagyon sajnálom őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Egy jobb háznál a kutyának különb helye van mint a határon szolgálóknak!!!
Draba
Természetesen "occsón" készültek el a nemzet gázszerelőjének egyik cége által.
Toby
Baromság a magyarázat, hogy miért nicsenek oldalfalai, ugyanis legalább ülő testhelyzetű derékmagasságban elfért volna a szél ellen!
Vajon hány millcsibe került és ki gyarapodott?
papa.49
@Toby: Nem lehet tudni mert ,,szuper titkos,, de gondolom jó sokba, és a csipetcsapat valamelyik prominens tagja volt a kedvezményezett!!!
Fradigege
Kíváncsi lennék, hogy mennyiért számlázták ki a cuccot. Legalább 4 millió+áfa/darab
nevemnick
Nos, aki ezt a sz@rt megtervezte, az az életében még nem töltött el a szabadban egyfolytában egy esős napot sem...1.5x2 m? Ember, szélességben 1.5 méteren két ember, (pláne ülve) kis széllel egyik jobbról, a másik balról szarrá ázik, ha meg két méter, akkor elől-hátul ázik. Ne is beszéljünk a váltakozó szélirányról... ezek még nem hallottak pl. a döntött üveglapról? ... barmok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.