Nemi erőszak miatt keres egy férfit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. Az illető Pápán, az Erzsébet-ligetben erőszakolt meg valakit április 22-én reggel 8-fél 9 körül.

A férfi körülbelül 28-30 év körüli, 170-175 centiméter magas, kissé kövérkés, pocakos, két első metszőfoga szabálytalan, ferde állású. Feje kerek, világosbarna haja elől jól láthatóan kopaszodó. A bűncselekmény elkövetésekor szürke hosszúnadrágot, szürkés színű kabátot, fekete bakancsot és fekete hátizsákot viselt.

Félmilliót kap, ha felismeri a pápai erőszakolót

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a mellékelt képen látható férfit felismeri, és tud valamit a bűncselekményről, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén.

Annak, aki érdemben segíti a nyomozást, például információi alapján azonosítható az elkövető, félmillió forint nyomravezetői díj üti a markát.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugyan már fiuk csakis a Gyurcsány lehetett! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ugyan már fiuk csakis a Gyurcsány lehetett! =))
eugen4402
@RonaGyuri: Olvasd figyelmesen: "...kissé kövérkés..." :-)))
RonaGyuri
Hát tudod, ki nem állhatom a pasast (na jó azért csak egy árnyalattal kevésbé utálom mint a dagadt törpe cimboráját), de azt el kell ismerjem, hogy nem ez lenne a legnagyobb hazugsága ártunk és qurmányunk potentátjainak vele szemben! =))
Cicamama55
Remélem el sikerül kapni ezt a férget! Mellesleg miért is nem látom a nagy felháborodást, ami az elmúlt hetekben annyira felbolydította az embereket Kis László kapcsán...
JAJMÁR
@Cicamama55: Talán mert ez az ismeretlen nem kitüntetett közéleti személy. De minden erőszak felháborító és a személyiség letörölhetetlen jegye!
lópicigáspár
@eugen4402: Ez alapján belefér: Egy katona megy hazafelé, és mikor egy sűrű, sötét erdőn halad át, elébe toppan egy ronda boszorkány, vállán egy bagollyal.
- Na te katona! -szól a boszorka.- Tudom én, hogy mire vágysz! Ha kitalálod, mi ez itt a vállamon, akkor a tied leszek!
A katonának nincs gusztusa a csúnya öregasszonyhoz, ezért így szól:
- Az egy víziló!
- Na jól van, határeset. Elfogadom! :))
Fradigege
Kövérke Lacika és Gyurcsányka Ferike huncutt városa a probléma gyümölcse. Ez Felcsúton kizárt.
Borsodi
Talán Kiss László valamelyik bűntársa lehet.
eugen4402
Fekete hátizsák..!
Lebukott a rohadt állat! Pápai erőszakoló, mi? Mondtam, hogy vatikáni menekülteket szigorított felügyelet alatt kell tartani!!!
Eriksson
@JAJMÁR: Akkor itt nem is számít az áldozat személye mert az erőszakoló nem híres ember? Az egészen más helyzet, ha az elkövető az áldozat?
Eriksson
@JAJMÁR: Az első, vagy a második mondatomat nem érted?
papa.49
Olyan ,,találó a kép,, hogy bárki lehet))))))))))))))))))
JAJMÁR
@Eriksson: 09:46 Szóval szerinted sem függnek össze?
Eriksson
@JAJMÁR: De igen, csak külön-külön is tárgyalható, tételesen.
Vö: " Cicamama55
Remélem el sikerül kapni ezt a férget! Mellesleg miért is nem látom a nagy felháborodást, ami az elmúlt hetekben annyira felbolydította az embereket Kis László kapcsán...
május 18., 20:32"
" JAJMÁR
@Cicamama55: Talán mert ez az ismeretlen nem kitüntetett közéleti személy. De minden erőszak felháborító és a személyiség letörölhetetlen jegye!
május 18., 22:32"
Szóval ismeretlen áldozat, ismeretlen elkövető esete sosem fog nyomni annyit a latba, mint egy 55 évvel ezelőtti régen elévült cselekmény újra felemlegetése egy közismert és sikeres ember elleni lejárató kampányban.
JAJMÁR
@Eriksson: 10:01 A "latba"? Mégis van fogalmad róla, hogy mennyi nemi erőszak történik az országban? Nap mint nap? Mindegyik erőszaktevő egy féreg!
(Számtalan nyilvánosságra került esetnél olvastam hozzászólásokat, miszerint: "biztos a nő ivott" meg "miért ment oda, tudhatta volna" "biztos kihívóan viselkedett" bizonyos fokig felmentve az elkövetőt, és hibásítva a nőt. Ezt a közfelfogást kellene megváltoztatni, erre alapoznak az erőszaktevők.
Ahogy tette ezt a KL is, az ügy kirobbanásakor. Eszébe sem jutott volna bocsánatot kérni, ha nem kényszerül rá, hiszen azt állította, hogy "koncepciós per", meg "ő nem változott semmit". Ez utóbbi igaz. Aki képes erőszak útján "kielégülni" az jellemjegy, része a személyiségnek és kitörölhetetlen.

Csak hogy értsd: minden erőszaktevőt meg kell büntetni, de ez a fajta személyiség - a büntetés leülése után sem - alkalmas közéleti tisztségre, gyerekek, fiatalok nevelésére. A jelenlegit majd megbüntetik, és addig nem érdekel a személye, amíg nem akar piedesztálra kerülni. A KL pedig már megbűnhődött, és nem szívesen, de lelépett arról a bizonyos pódiumról.
Eriksson
@JAJMÁR: Nem akarok ezen vitázni, mert ezerszer lerágott csont KL esete. Ott hárman voltak elkövetők, mégis őt hurcolták meg egyedül. Vajon miért? Mert ő ismert személy?
Más: Nézd meg pl. az origó life programját, ott csupa -csupa olyan témák, képek vannak, melyek alkalmasak magányos vagy nem magányos emberek fantáziájának felkorbácsolására, minek hatására esetleg elmennek vadászni bármilyen nőnemű egyedre. Az ilyen vizuális csábítások elősegítik a nők áldozattá válását, lehetnek azok akár csadorban is.
JAJMÁR
@Eriksson: Erről beszélek! Erről a hozzáállásról... Nos, azok a férfiak akiket én szeretek, nem mennek el "vadászni" az ilyen képek láttán. Pláne "bármilyen nőnemű egyedre"???
Én az emberférfiakat kedvelem.
Azt meg konstatálom, hogy még mindig nem érted mi a probléma a KL "esetével".
JAJMÁR
Jó blogolást mindenkinek, én egy ideig nem írok ide, - telefonon nem jelentkezem be és más gépéről se - de majd jövök :)
Eriksson
@JAJMÁR: Attól, hogy te nem ilyen férfiakat szeretsz, attól még léteznek. Többen, mint gondolnád.
JAJMÁR
@Eriksson: Jaj, ne már... persze, épp azokról beszélgetünk. Igen léteznek, és az a minimum, hogy nem mentegetjük fel őket, és nem engedjük a közéletbe, mint tiszteletreméltó egyént. Basszuskulcs, hát mentegeted,beállítod, hogy a képek, a blogok, meg azok a... "nők" a hibásak!
Nem Eriksson! Egy igazi férfi tiszteli a nőt, ha pedig a nő lealjasul, akkor azért tartja távol magát tőle. Mondom neked én, a nő!
Az erőszaktevő pedig egy féreg!
Na, viszlát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.