Három területen fogalmazott meg ajánlásokat Magyarország számára az Európai Bizottság, mely közzétette az uniós tagállamok számára készített országspecifikus gazdaságpolitikai ajánlásait.

Az Európai Bizottság honlapján nyilvánosságra hozott dokumentumban Brüsszel első helyen azt javasolja Magyarországnak, hogy a középtávú költségvetési cél elérése érdekében hajtson végre fiskális kiigazítást, idén a bruttó hazai termék (GDP) 0,3, jövőre pedig 0,6 százalékának megfelelő mértékben.

A bizottság azt is javasolta a kormánynak, hogy csökkentse tovább a szektorspecifikus adókat, fokozza a korrupcióellenes küzdelmet, továbbá segítse a közmunkaprogramban résztvevők visszatérését az elsődleges munkapiacra, valamint növelje a hátrányos helyzetű csoportok, különösen a romák részvételét az oktatásban.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Brüsszel nekünk nem parancsol! A korrupció marad!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Brüsszel nekünk nem parancsol! A korrupció marad!
justhpeter
@human: Valahogy úgy ! Mit képzelnek ? A korrupció a fideSS kormányprogramja egyben. Megígérték nem ? Azt mondták folytatják. És tényleg, valóban folytatták a korrupciót.
Toby
"Üzenjük Brüsszelnek..." hogy nem ért ide a postás, a "háttérhatalmak" akadályozzák, amit tudunk, azt az orosz FSZB-től tudjuk...meg KGBélátol.
egyvandor
Ha munka nélkül link suttyó pofázással gorbán típusú mellébeszéléssel pozíciók uralásával lehet a legmagasabb színvonalon megélni akkor minek dolgoznának azok akik felelőssége lenne az ország gazdaságának szervezése, Annak egyenes következménye a recesszió. Gorbán abban a reményben él ha hagyja a bandáját fosztogatni akkor őt és utódait hatalomban tartják mindörökre. Minden józan ember tudja hogy Magyarország ebbe hamarosan belefog rokkanni. a hívők mégis kitartanak. akár a nyilasok.
egyvandor
@justhpeter: Azt nem mondták meg pontosan mit folytatnak. Hogy ki mit értsen rajta azt a hívőkre bízták. A többieket meg simán szembe röhögték ezzel a szlogennel. Ebben nagyok ezek a nertársak. a kétfenekű dumát még a 80-as években sajátították el. Kéry a megmondhatója mi mindenre trenírozták ezeket a suttyókat. a kiképzés olyan sikeres volt, hogy többszörösen túl lőtt a célon.
human
@egyvandor: 02:12-re. Kristálytiszta meglátás. Pontosan erről van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.