A Fidesz szerint Tóbiás Józsefnek, az MSZP elnökének kellene már lemondania, amiért "falaz a szocialisták korrupciós ügyeihez".

Tóbiás József szerdán egy hetet adott Matolcsy György jegybankelnöknek a felmondólevele aláírására.

A Fidesz-frakció az MTI-nek küldött reagálásában azt írta: "az MSZP alelnöke, az MSZP pénztárnoka és az MSZP bankára is lebukott azzal, hogy külföldi titkos bankszámlákon rejtegetnek százmilliókat".

A kormánypárt szeretné tudni – folytatták közleményüket –, hogy az MSZP elnöke "ezekben miért segédkezik", ahogyan azt is sokan akarják tudni, hogy Tóbiás József, "Hagyó Miklós közeli barátja és a Hagyó-ház lakója", mit tud az Alstom-kenőpénzekről.

A szocialisták miniszterelnökén kívül még melyik MSZP-s politikusokat kente meg a metrókocsikat szállító cég a szocialisták kormányzása és a főváros MSZP-SZDSZ-es vezetése alatt? – kérdezték.

A Fidesz szerint a baloldal kezdettől támadja a Magyar Nemzeti Bankot, mert az sikeres, nyereséges, és a nemzeti érdekeket képviseli. Ezzel szemben "a Simor András vezette korrupt, törvénytelenül működő és veszteséges jegybankot" eszük ágában sem volt soha vizsgálni – tették hozzá.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Igazán? Szerintem meg Orbán Viktornak, mert elég volt belőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Bringás: 13:43
Igazad van . Orbán Viktor elégedett, akkor minden a legnagyobb rendben van.
A vezér, természetes hogy elégedett azzal akit jobb kezének nevezett, hiszen ő az utasításai, irányítása szerint végez mindent az MNB irányítása során.
Sziszifusz
@Sziszifusz: Legfeljebb, ha túl sok a sáros ügy az MNB körül, amputáltatja a jobb kezét.
sziha
@Bringás: en soha egy budos szoval nem mondtam, hogy szoval nem mondtam, hogy a maszoposok kulonbek a deakne vasznanal. Azt csak te allitod, hogy a veziredek mindenkinel mindig is mindenben jobbak. Tehat, draga agymosott baratom, sajat hazad tajan kene korbenezned, mielott nagy dicsoitesre nyitnad ajkaid.
mariaberta
@Sziszifusz: Hát látod, ennek egyik sincs, és miért nem látja be? Kitalálhatod. Félrelát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.