Egy korábbi felvételen direktben cáfolja, amit Orbán sajtósa mondott. Havasi Bertalan ugyan azt reagálta Rubovszky György rögzített beszédére, hogy “a köztársasági elnök megválasztásának rendjét részletesen szabályozza az Alaptörvény, és a folyamatban kizárólag az Országgyűlésnek van szerepe”. Havasi ezzel azt kívánta cáfolni, hogy a köztársasági elnök személyéről egyedül Orbán döntene. Török Gábor politológus viszont rátalált egy négy évvel ezelőtti felvételre, amelyen Lázár János ennek az ellenkezőjét mondja. A Fidesz alapszabályának értelmében a köztársasági elnöki méltóság betöltésére a Fidesz elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök tehet előterjesztést. Ezt Áder János köztársasági elnöki jelölését megelőzően mondta az akkori frakcióvezető 2012 április 17-én. A felvételt még a Fidesz honlapjára is feltöltötték.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Naná, hogy Orbán dönti el.
Elvégre demokrácia van nem ??? öööööööö
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
Egy idióta baromtól függ 10 millió magyar élete...
bencemacska
Ezen egy pillanatig sem érdemes morfondírozni! OV a Fidesz elnöke és az összevont frakció vezetője. Utasításait kötelező betartani! Aki kiszavaz, büntetést kap!!!
Akkor ki a főnök???
telegdilaci
@nyanya001: Aki egy kicsit is nem hülye! az tudja hogy Egyszemélyes,kormány van,az történik amit OV-akar,Oszt jó napot! aki neki nem tetszik,mehet a levesbe.
Toby
Lézer: "Mi van, csütörtök ? Na, akkor ma mást mondok, mint tegnap, nehogy megúnják..."
Tanulság: - rövid ésszel nem szabad nagyot hazudni!
zöldszem
Aki nyitott szemmel jár, az tudja itt nincs párt, nincs Fidesz, nincs különböző miniszter, itt egyes- egyedül Orbán Viktor van! Orbán már sokszorosan kimerítette a hatalommal való visszaélés, a befolyással való üzérkedés, a vesztegetés, a hűtlen kezelés büntetőjogi tényállásait!
coub.com/view/da6of1g?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201605
Hellcat
Annyira szép, hogy a hazugságaik 1 napot sem élnek meg cáfolat nélkül...az viszont nem szép, hogy semmi következménye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.