Vagy az időskori demencia (úgyis mint: kádéenpétisz) áldozata – ebben az esetben elnézést kérünk a szinkrontolmácsoktól. Rubovszky György pár napja a HírTV bekapcsolt kamerája előtt azt mondta Áder Jánosról: "nem létezik, hogy újraválasszák. A Viktor nem engedi meg". Felvétel van a mondatairól, elég egyértelmű, hogy elhangzott, tőle hangzott el.

A KDNP-st ez nem különösebben hatja meg, előbb azzal kezdett védekezni, hogy a stáb magánbeszélgetést rögzített (mintha az valami olyasmi lenne, mint a fogócskában a "ház", hogy akkor "nem ér"), ma pedig a Népszabadságnak már egyenesen letagadta, azt állította,

Áder Jánosról szó sem volt! Ilyen beszélgetés nem volt.

Rubovszkyt egyébként a felvétel tanúsága szerint még figyelmeztette is beszélgetőpartnere, hogy egy tévékamera is a teremben van, de ő erre csak annyit mondott: "Ezt a mennyiségű hangot csak nem tudja rögzíteni". Hát, tudta

A KDNP politikusa februárban töltötte a hetvenkettőt, parlamenti mandátuma van, dönthet Uberről, vasárnapi nyitva tartásról, és döntött a hazánkat 2047-ig biztosan eladósító paksi-orosz hitelről is.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Horizont: az az igazság, hogy a kora a legkisebb baja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@Horizont: az az igazság, hogy a kora a legkisebb baja!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Ennyi mennyiségű hangot ám nem papírra írják,valószínű nem tudja..
leszúrt rittberger
Egy penészes törzsi tanács ez az ország, ahol a kort kell tisztelni, a kor előtt hajbókolnak még mindig a talpnyalók, nem a tudás előtt. És én elhiszem, hogy Rubovszkynak egyszer volt valamennyi gógyija, legalább arra, hogy odalavírozza magát ahol most van (a Fidesz seggében, arccal befúródva - ez is egy teljesítmény), de ma már oda is több kellene ennél.

Legalább annyi, hogy emlékezzen rá, miről ugatott két napja. Vagy ha nem emlékszik, legalább üljön meg csöndben.
RonaGyuri
@Horizont: sok mindenre lehet magyarázat a kor, de pl. a gátlástalanságra, jellemtelenségre, arroganciára, és hazudozásra semmiképp!
leszúrt rittberger
Bár így belegondolva, lehet, hogy sokkal egyszerűbb a válasz. És nem az van, hogy nem emlékszik, hanem hogy olyan gecibuta, hogy tényleg azt hiszi, a kamera az valami gramofon-magnetofon-lófasz (tudjafene, keresztyénnek nem kell értenie az elektronikához), amibe kis gyorsíró-lányok vannak beleültetve, és azok jegyzetelik ott a sötétben a szöveget. Így készül a fölvétel - hát baszki, oda bele meg csak nem hallatszik akkor, ha ilyen halkan beszélünk!
justhpeter
@leszúrt rittberger: Nem kérdés, hogy a fideSSben ez a szint kell. Az írni, olvasni tudók már túlképzettek a fidSS tagságra, illetve funcióra. Parlamenti frakció tagja pedig csak garantált funkcionális analfabéta lehet (lásd Kósa Lajos, Németh Szilárd,stb.)
vonotok
Lehet, hogy radikálisnak fogtok tartani, de amíg ilyen férgek ülhetnek a parlamentben, hát a Duna-parton a cipők számát kéne gyarapítani!
Toby
Igen ! És mndenki vegye tudomásul a...francba...mit is ? Ja...hogy aki hazudik, az lopik is..."na ugye!"
Fradigege
Jááj, ez á gyuribácsi! Nágyon lúzer.
justhpeter
@vonotok: És mi lesz a környezetszennyezési bírsággal ? Miért kellene a Dunát is trágyázni ?
világlátó
A kdnp valamit rejteget.Amig dugdossa a titkot, meg kell tűrni. Az ilyen képviselőket is mint Rubovszki és Harrach. Nem is szólva zseni elnökükről. Sajnálatos, hogy az ilyenek nem látnak nem hallanak, csak maximális elkötelezettséggel Orbán iránt a tácájára illesztik a hülyeségeiket. Ráadásul pletykálnak. Mi az hogy Áder nem lehet államelnök, mert a Viktor nem engedi.
Hát ki ez a Viktor? Az atyaisten? Azért mindennek van határa, legyen neki is valami karám.
Hogy hiheti bárki is, hogy ez az ember egy született Nagy Sándor, Napóleon,és még sorolhatnám?Képtelenség hogy rá legyen bízva egy ország szőröstől bőröstől.
Amíg ilyen emberek veszik körül, persze nem csodálkozom. Nagyon kiváncsi leszek például
a Corvinus rektorának a magatartására, ha Orbán eltűnik a színről. Az ő orrát ha megnyomhatnám, bizonyára engedne a nyomásnak, azaz ügyesen füllent és még ügyesebben helyezkedik. A többi nyikhaj még helyezkedni sem tud, csak a nyelvét használja. Nem beszédre gondoltam.
butler2005
@világlátó: Igazad van, de azt se felejtsük el mit mondott még áderről ez a sokat megélt kollaboráns: „ennél ügyesebben... egyetlen egy lényeges kérdést nem adott vissza úgy, hogy megakadályozta volna”. Azaz bevallotta azt, ami már jó ideje nyilvánvalóvá vált még az elvakultabbaknak is, hogy Magyarországon szervezetten, maffiamódszerekkel működik az ország vezetése. A köztársasági elnök mint olyan egy bábú, aki trükkösen, kamu formai indokokra hivatkozva előre egyeztetve minden igényét kielégíti a hatalmi elitnek. Azaz magyarország egy olyan modernkori maffia álam, ami egyben hűbéri alapon, feudális keretek felé haladó, királyságként regnál.
kkalman
Félelmetes ez a fantompárt a múmia tagsággal. Nem az a félelmetes, hogy léteznek, hanem az IQ szintjük, ami egyik-másiknál közelíti a 30-t, alulról.
Hellcat
Húdeszégyenletes...a kopasz gazember is sűrűn nézegeti a kamerát...gondolom érzi mekkora szarba kerülnek épp.
egyvandor
@Horizont: A nertársaknál az aljas hazudozás kortól független. "Spesöl-szeleksön by Grobán @ tresold ov hiz home" Mondaná az orosz.
egyvandor
@butler2005: Gondold el! Gorbán azt várja el egy elvileg tőle független állami vezetőtől hogy sitt páli gerinctelenséggel szolgálja ki őt és mi egy ilyen senkiházit tartsunk el élete végéig még akkor is ha kiderül róla hogy egy jellemtelen hazudozó.
Borsodi
Orbán Viktor a Visegrádi egyek, egyedül irányítja az országot,a parlamentben is csak neki kellene lenni .Arról kellene most szavaznunk,hogy kell nekünk egy ilyen miniszter? nem a betelepítésről.
szaboria1
Mit várunk egy ilyen alaktól aki úgy váltogatja magát mint egy fürdős k...a. 1994-óta koptatja a parlamenti padot.
human
A KDNP politikusa öszödi beszédében egyértelművé tette, hogy Áder "megetette a baloldalt" a visszadobott törvénymódosítókkal. Ezt eddig is tudtuk, de legalább egy kormánypárti is elismeri.
Strong
A kdnp továbbra is az, ami.. komolytalan, mérhetetlen, mesterségesen fenntartott párt, tele olyan tehetséges politikusokkal mint a Harrach, Rubovszky, meg a többiek..

vicc az egész...
Toby
Lássátok feleim szümtükkel, hogy gerinc nélkül is van élet, mint ahogyan az unión kívül is!
Na, kinek esett ki a demokratikus pofáján az " unión kivül is van élet" című harczi induló?
Aki Én
Nem az a baj, hogy idős, nem is az, hogy jó keresztényi szellemben hazudik, nem is az, hogy ezt felvétel bizonyítja, amit nem képes felfogni sem.
Hanem az a baj, hogy egy ilyen ember a parlamentben ül, és egy ország sorsát befolyásoló döntések egyik alakja.
human
@Aki Én: Ahol egy Habony Árpád lehet a miniszterelnök fő tanácsadója, ott ez nem meglepő.
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: hasonlót írtam valahol föntebb. Hogy ilyen demens, szellemileg magatehetetlen emberek döntenek a MI sorsunkról jelenünkről, jövőnkről! És a többesszám sajnos nem véletlen...:((
nevemnick
@Toby: (09:09) ... csak nem a Nagy Álságos Labdakergető Stadionok Építőjének arcának vízszintesen húzódó résén?

:D
Toby
@nevemnick: De bezony, fején teccettél találni az deszkarögzítő fémeszközt!
kukac50
Rubovszky előttem egy nagy senki!Zsiga Marcell elleni vizsgálatot előre hozta egy nappal,hogy aki a vizsgálatot kérte ne lehessen jelen. Aljas becstelen senkiházi vén szar!
Warlord
TISZTELT PROPELLER! HOVÁ TÜNTEK EL NYOMTALANUL A ROGÁNRÓL FELRAKOTT BEKÜLDÉSEIM??? CSAK NEM CENZÚRA??
karma1
@Warlord: Ugy latszik, CSAK DE...:o(((((
karma1
@Warlord: Beleneztel a sajat "Profilom" menupontba? Onnan is eltunt? Na, ezert SEM szabad peldaul a Propin keresztul privizni... Oda is bejaratosak...
Warlord
@karma1: természetesen. Qadrokopternak még hozzászólása is volt.
karma1
@Warlord: Megjegyzem, nekem is tuntek el hsz-eim, pedig sok nem is volt annyira fontos,...Dehat ha egyszer elindul a kaszagep, akkor letarol boldog, boldogtalant, mert tudod, abban benne lehet nagyon fontos es kevesbe fontos szemely is,...
En voltam a kevesbbe fontos...:o))
Warlord
@karma1: felraktam mégegyszer. Huss...
karma1
@Warlord: Hiaba, na... Nalunk NINCS cenzura, ...Csak ez nem mindig derul ki egyertelmuen, ugyebar... Nagyon sajnalom...
hobbitka
@Warlord: Inkább annak örülj Öcsi, h bringás eltűnt! :-))))
Warlord
@hobbitka: Nem tűnt el. Hétvégén inaktív.
Köszi, kétszer raktam fel. A quadrós hozzászólásai közül is eltűnt. Azért megpróbálhatnád...
hobbitka
@Warlord: Óhajod számomra parancs!
20:54-kor feltettem! :-)
karma1
@hobbitka: Nem tunt el az a patkany... ilyenkor pihiznek a ruhesmacskaval (csizmassal), na meg a veroce se jon elo...:o(( Nem mintha hianyoznanak...
karma1
@hobbitka: Es hol lesz lathato? Csak erdeklodom...:o))))
Warlord
@Pálinkafőző Rézüst: @karma1: @hobbitka: Rogánbérenc propeller ma negyedszer is levette...
Nessy
Azért még nem "előzte be" a főnökét. Az pár percen belül tagadta le hogy amit az előbb mondott, azt nem is mondta.
Egy pedagógust év közben is nyugdíjba küldtek, mert betöltötte a 62. évét! A KDNP már olyan, mint egy öregek klubja. Csak a szellemi szinvonal hagy némi kivánni valót maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.