Áder János másodszor is kegyvesztetté válhat Orbán Viktor szemé­ben – írja forrásaira hivatkozva a Népszabadság

A miniszterelnök valószínűleg azért orrolt meg Áderre, mert a köztársasági elnök nem írta alá a jegybanktörvény sokat kifogásolt módosítását. Ez pedig nála a lojalitás hiányát jelenti.

A két politikus között 2006-ban már volt egy mosolyszünetes időszak. Ekkor a Magyar Nemzet azzal vádolta meg Ádert, hogy a második elveszített választás után Orbán félreállítását tervezi. 

Új államfőt akar

Áder kegyvesztettségét a KDNP-s Rubovszky György szellőztette meg, aki kamerák előtt ezt mondta képviselőtársának:

„Nem létezik, hogy újraválasszák; a Viktor nem engedi meg."

A KDNP politikusát a televízió szembesítette a rögzített beszélgetéssel, és bár kezdetben nem tagadta, később azzal jött, hogy a beszélgetésben Áder Jánosról szó sem volt. A Hír TV viszont  videóval és hangfelvétellel igazolta, hogy Rubovszky az idézett állítások mellett kimondta Áder nevét és titulusát is

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Remélem, hogy ha egyszer ez az 0rbán nevű ocsmányság kikerül a hatalomból, akkor a pincsikutyái közül többen kipakolnak, és végre fény derül arra, amit ma is már mindenki tud, csak próbálják tagadni, hogy 0rbán nélkül se a Fidesz, se a KDNP képviselők és kormánytagok egy árva saját gondolatot vagy elképzelést nem valósíthatnak meg, és ami történik, minden, de az égvilágon minden 0rbán akaratából történik.

Van, aki erre azt képes mondani, hogy ez nem diktatúra???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rosalinda57
@világlátó: Nagyon jó összefoglalás az Orbán és kormánya jelenségéről ! Gratula !
aremy
@rosalinda57: azért meg súgom hogy a parlament az ovi és rátapintottál hogy milyen buta is
ez az ájtatos manó. és a plagibá is volt ennyire tudatlan az igaz hogy ő nem dobálja a keresztet.
rosalinda57
@aremy: Azért én előszedném azokat a törvényeket, amik miatt nem lehetne a parlament az ovi, mert vannak benne olyan korlátozások, amiket szívesen elfelejt a bent ülők többsége ( na nem véletlenül). Az ellenzéknek kellene e tekintetben előszedegetni ezeket a rendelkezéseket, amelyek azt bizonyítanák be, hogy nem törvényes az, amit a parlament keretein belül a többségben lévő párt csinál.
micfild
@Cicamama55: hát.. majd megválasztják lézerjankót... vagy mangalicát. de akár rozsomákbácsiból is csinálhat köztelnököt... - de a legszebb az lesz, ha ő maga lesz az ELNÖK
Long John Silver
Nagy félrevezetés az összes magyarázat!
Orbán Viktor lesz az államfő - ezért nem lehet más.
Előtte pedig ezért kell átgyömöszölni a "terrorveszélyes tákolmánymódosítást" - mely kiskirállyá emeli annak életbe léptetésével az államfőt.
A többit kitalálhatjátok, reátok bízom, oh, bölcs matyarok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.