Gyűlöletkeltő és kirekesztő cikk miatt szankciókat szabott ki a médiatanács a Magyar Hírlapra és internetes oldalára – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csütörtökön az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint az internetes tartalom haladéktalan eltávolítására, 250 ezer forintos bírság megfizetésére és a jogsértés elkövetéséről szóló közlemény közzétételére kötelezték az orgánumot egy tavaly novemberi publicisztika miatt.

A cikkben Bayer Zsolt

az iszlám követőit és a tizennégy évesnél idősebb migránsokat potenciális gyilkosoknak nevezte,

ezért indított a médiatanács állampolgári bejelentésre hatósági eljárást.

A közleményt a határozat jogerőre emelkedésétől számított három napon belül a magyarhirlap.hu nyitóoldalán legalább egy hétig folyamatosan meg kell jelentetni.

A bejelentő eredetileg a szerzőtől a mandiner.hu oldalon ugyanaznap megjelent, tartalmilag nagyon hasonló írás miatt is panaszt tett, ezt – mivel a hírportál tagja a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének – a társszabályozó szerv vizsgálta. Itt a panaszos végül visszavonta bejelentését – olvasható a közleményben.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Bayer olyan mint a Kövér, ha kinyitja a száját, ömlik belőle a szar !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@dr. prédikátor: A tipikus karám-here, anno az esztergomi (fidesznyik, Meggyes!)önkormi is tolta neki a közlét, majd még kapott a genyótól 25 millát, gondollom, hogy szervizeltesse az orrhangját!
justhpeter
Mi ezzel a baj. Ameddig van aki fizessen érte nyugodtan pergetheti a szart a száján át. Aztán mint visszaesőnek emelkedik a taxa.
világlátó
A fent olvasható , eddig négy hozzászólásból kiviláglik a fidesz népszavazási szándékának az eredménye, ami inkább következmény, mert eredménye okos, értelmes, kulturált kezdeményezésnek szokott lenni.
" Nagyon szeressük a Bayer urat, mert amit mond, az úgy van ! "
pali85
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
justhpeter
@pali85: Azért ott még nem tartunk, hogy egy Bayer Zsolt legyen az etalon.
tutajos
Mélymagyar Zsótinak hálával tartozom!
Még valamikor az év elején véletlenül az Ő TV csatornájára kapcsoltam, amikor is hangját meghallva macskánk kiugrott az ablakon! (azóta se láttuk)
Kösz Zsóti! (azóta se láttalak)
"Na, ugye!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.