Soros György magyar származású amerikai üzletember állhat a Magyarországot elítélő amerikai nyilatkozatok mögött – erről beszélt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A tárcavezető felidézte: Barack Obama amerikai elnök a közelmúltban Európában hitet tett a bevándorlás fontossága mellett. Az Obama-féle meggyőződésnek pedig Soros György az egyik fő "zászlóvivője", az üzletember ugyanis többször is úgy nyilatkozott, hogy bevándorlókat kellene telepíteni Európába – mondta Lázár János.

A magyar kormány meggyőződése – folytatta –, hogy Soros György, a demokrata párt egyik befolyásos támogatója, a Clinton-házaspár mecénása mindent megtesz annak érdekében, hogy "helyet csináljon" a nézeteinek.

A Miniszterelnökség vezetője szerint ezért arra lehet számítani a következő időszakban, hogy Soros György aktívan is kész fellépni az egyik legveszélyesebbnek tekintett európai politikai ellenfele, az Orbán-kormány ellen.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Csodálkozom hogy ezek a mocskok nem a Gyurcsányt ,vagy a Bajnait ,no meg az emult nyócévet nevezték meg!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Most ment el a kedvem az egésztől. Eddig mindig Mészáros Lőrinc szerettem volna lenni, de ez után inkább Soros György lennék. Főleg miután megtudtam, hogy Clintonnak is ő dirigál.
F_Viktor
@Toby: Írod:
"...azért a genyónak ehhez még nőni kell!"

Természetesen, mert ha Soros, vagy az USA "aktívan is kész fellépni az egyik legveszélyesebbnek tekintett európai politikai ellenfele, az Orbán-kormány ellen", akkor csak órák kérdése lenne meddig lenne hatalmon Orbán és kormánya.
Toby
@F_Viktor: Az USA tapintatos, hagyja önként megőrülni a debilt, de addig mi szívunk!
F_Viktor
@Toby: Pedig gondolhatnának arra a 7 millió nem birka magyarra is... :-(
Jozefina
Én, mint magyar ember büszke vagyok mindenkire, aki hozzájárul Magyarország felemelkedéséhez. Én büszke vagyok Sorosra is!!! Orbánnak nemcsak a pénzt kellett volna Sorostól elfogadni, hanem jobban tenné, ha tanácsait is kikérné és netán meg is fogadná. Kis hazánk (szégyenszemre) netán nem utolsóként kullogna az EU-ban. De ehhez egy csipetnyi észre is szükség lenne és ez orbánból hiányzik!!!??
human
Ott volt a NAV botrány. Nyugatról is látták, hogy nem reagált rá a lakosság. Nem jelentek meg tízezrek az utcákon követelve az adóhivatal elnökének és társainak távozását. Itt levizsgázott a lakosság. Ha az emberek nem hajlandók tenni a változásért, akkor kintről főleg nem tudnak segíteni. Én ott voltam a NAV elleni tüntetésen és a Horváth András melletti tüntetésen, pedig több száz kilométert kellett utaznom. Ezt sokan megtehették volna. A Budapestiek nagyon el vannak kényelmesedve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.