Pert nyert a köztévé ellen a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó műsorgyártó cég, mellyel még tavaly, a G-nap után bontottak szerződést – értesült a NOL.

A Hung-Ister Kft. volt korábban a köztévé egyik legnagyobb beszállítója, ez a társaság gyártotta többek között a Magyarország, szeretlek! című műsort és A Dalt. Nem sokkal azután, hogy Simicska Lajos nyíltan szakított Orbán Viktorral szerződést is bontott az MTVA a céggel, ráadásul úgy, hogy már csak egy hónapot kellett volna várniuk arra, hogy a kontraktus egyébként is lejárjon. 

A társaság perre vitte a dolgot, a bíróság pedig a múlt kedden a Hung-Isternek adott igazat, és kártérítés megfizetésére kötelezte az MTVA-t.

Tehát: a közpénzből működő MTVA felbontotta Simicska cégével a szerződést, miután legecizte az oligarcha a Orbánt. Most a kártérítést szintén közpénzből fogják kipengetni, ha jogerős lesz az ítélet. Bravó!

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem számítt, az ilyen pereket kizárólag az adófizetők állják! Van pénz, sose fogy el!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
WF
Ha haver, ha ellenség - mindenképpen a kisemberek tömege állja a cechet. Én a megtámadott határozat/döntés elrendelőjének fizetéséből vonnám le, nem közpénzből.
Desischado
Sajnos, tényleg mi fogjuk állni a számlát. Torkig vagyok már vele! Miért nem az fizet, aki elkúrta?!
rosalinda57
@Desischado: igazad van. Most már annak kellene fizetni, aki az egészet elszúrta. Ha a felelőst nem találják, akkor pedig OV-nak ! Ha ez így lenne , még a felelősöket is megtalálnák rövid időn belül, mert nincs olyan dolog, amiből V. ne mosakodna ki !
Jozefina
Személyi felelős majd talán az elszámoltatáskor lesz, de addig kollektív felelősség elve érvényesül a maffia államban!!!
CsipkeRózsa
Orbán szeszélye nem ér nektek annyit, hogy fizessünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.