Mi történik, ha közvetve a kormány létrehoz egy bulvárhetilapot, amiben értelmezhető tartalom nem nagyon akad, ugyanakkor a 24 oldalas újság fele állami reklám, majd ezzel a finoman fogalmazva is nem átlagos „teljesítménnyel” szembesítik a kormány második emberét? Nagy büdös semmi történik. Sőt, szemberöhögés történik. Na, de kezdjük az elejéről. Bódis András írta meg még szerdán, hogy Habony Árpád Lokálját mennyire szeretik az állami hirdetők. A részletes lista itt! Ezzel az állami pénzcunamival szembesítették Lázár Jánost a jubileumi, ötvenedik kormányinfón. Úgymint: „Mennyire tartja tisztességesnek a Habony Árpád lapjában megjelenő állami hirdetések arányát?” Lázár János elmagyarázta, hogy a kormánynak sok a mondandója, a Lokálnak pedig nagy a példányszáma, úgyhogy nem túlzás a megjelenés per ötven százalék állami hirdetés. És akkor például a Magyar Nemzet olvasói kajtassanak fel egy ingyenes Habony-Lokált, ha értesülni szeretnének a kormány sok-sok...

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A kormánynak nem a mondanivalója, hanem a hazudnivalója sok. Nálam olvasatlanul megy a papírgyűjtőbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
A kormánynak nem a mondanivalója, hanem a hazudnivalója sok. Nálam olvasatlanul megy a papírgyűjtőbe.
Desischado
lézer épp úgy az alomból való, semmivel sem különb!
aremy
@Toby: nem lokádék csak egyszerűen okádék.
nezelodo
Más ilyen bulvárförmedvény mellé szoktak mellékelni árú mintát, cd-t, síkosítót, parfümmintát, stb. Ehhez kokócsík jár ingyen habony-szipogással, vagy ingyen rettegés jár kínai, hamisított SD kártyán?
lampa laz
Hát 1 ilyen kuplerájt mi másban lehetne hirdetni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.