Ha Soltész Miklós csak ingázásra használta a szolgálati autóját, akkor több mint 1900 alkalommal tette meg a lakása és a munkahelye közti utat. A 2015-ben megkapott két Skoda Superb autójába ugyanis 90 ezer kilométert tett meg – írja a Népszabadság. Úgy, hogy 23 kilométerre lakik a munkahelyétől. A lap kérdésre, hogy hogy jöhetett össze ez a rengeteg levezetett kilométer, Soltész ennyit válaszolt:“Dolgozom nemzetünk egyházi, nemzetiségi és civil közösségeiért.”Soltészt megelőzi még a földművelési tárca államtitkára, Nagy István ő 105 ezer kilométert tett meg szolgálati autójával. A lista első 15 helyén lévő politikusok ugyan szinte mind vidékiek, de ötnek van közülük szolgálati lakása Budapesten. A listából kiderül az is, hogy a szolgálati autót vezető miniszterek, államtitkárok és helyettes államtitkárok tavaly összesen 145 millióért tankoltak és 5 millió kilométert utaztak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hm. A Föld-Hold távolság átlagban 430.000 Km. És évente 3 cm.-t távolodik. Na, oda kell eljuttani az autkázókat. Büdös, parazita gyökerek!
Északi
"hogy hogy jöhetett össze ez a rengeteg levezetett kilométer, Soltész ennyit válaszolt:“Dolgozom nemzetünk egyházi, nemzetiségi és civil közösségeiért.”...na ja:d
Toby
@Északi: Hogy uralja el a szájpenész...vagy a szájpénisz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.