Egy év alatt ötmillió kilométert autózott 133 állami vezető – számolt be az RTL Klub Híradója. Ez akkora táv, mintha több mint százszor megkerülték volna a Földet.

Van olyan államtitkár, aki úgy autózott 90 ezer kilométert tavaly, hogy 23 kilométerre lakik a munkahelyétől. Tankolásban pedig Lázár János a rekorder, egy év alatt négymillió forintot autózott el a szolgálati kocsijával.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Biztos folyton járatják a motort, hátha menekülni kell :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@lampa laz: Igen, ez a soha meg nem bocsátható bűne ennek a rezsimnek: nem csak a közvagyon "vesztette el közpénz jellegét", hanem a vezetőkbe, ill. a jövőbe vetett hitet is elrabolták a száz- és ezer milliárdokkal együtt. Meghalt Isten? Vagy az Igazság?...egyre megy: a bizalom elpárolgott, mint a szárazjég.
human
@eugen4402: Szerdán a Szabad szemmel műsorban szó volt arról, hogy jelenleg a bíróság az utolsó bástya ami még úgy ahogy szakmailag korrekt tudott maradni, de egyre nagyobb a nyomás az ügyészség részéről, hogy olyan ítéleteket hozzanak, ami a kormánynak kedves. Az fiatal, még pályájuk kezdetén álló bíráknak dönteniük kell. Vagy a jogszabályokhoz ragaszkodnak és kockáztatják későbbi kinevezésüket, vagy meghajolnak a hatalomnak, hogy meg legyen az az előléptetés amire vágynak. Szóval a bíróság még tartja magát, de ha Orbánék maradnak a jogállamiság utolsó bástyája is az újnemzeti korrupció karmai közé kerül.
eugen4402
@human: Kár, hogy nem néztem szerdán a Szabad szemmel-t, be fogom pótolni... Annál is inkább, mivel szóról szóra egyetértek a fenti megállapítással. Soha nem irigyeltem a bírókat, most meg aztán pláne nem szeretnék a bőrükbe bújni. Ezzel kapcsolatban olvastam valahol egy aranyos véleményt:
"Justitiának csak a szeme van bekötve, a szája nem..."
simmering73
Most komolyan. Szükségünk van nekünk ezekre a mocskos politikusokra?
nusika
@simmering73: ...nagyon jó a kérdés! Valaki meg tudná-e szervezni a leváltásukat? Nagyon jó lenne...
Toby
Aki meglát egy ilyen, parazita használatában lévő járgányt, sűrű könnyek között és hatalmas empátiával nyomjon bele a zárszerkezet nyílásába egy egész tubus pillanatragit!
Szinte soha senki nem keni a zárszerkezeteket!
Aztán tisztes távolról figyelje, hogy a parazita mit művel és mennyire nem érti a világ dolgait!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.