A kislány alig volt több mint négy kiló, amikor meghalt. A mentősöket csak órákkal azután hívták ki a gyöngyösi szülők, miután már tudták, gyermekük örökre lehunyta a szemét. 

A nagyszülők nem akarnak az apuka és az anyuka nélkül dönteni a temetéssel kapcsolatban. Anyagilag is komoly megerőltetés lenne nekik. Abban reménykednek, hogy Gusztávék kijöhetnek a börtönből, és akkor ők intézkedhetnek

– mondta a Borsnak a család barátja.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Még egy igazán prózai kérdés a test hűtését ki fogja fizetni, pláne ha bevarrják a ,,szülőket???,, teljesen jogosan életfogytra, vagy megvárják míg szabadulnak???
Borsodi
Az állam eltemethetné szerencsétlen kis lányt,vagy ha lenne egy jó érzésű milliomos politikus,de azoknak se szívük se lelkük.A halál büntetést ezért kéne vissza állítani!
wagabund
@Szeparepa2: csak szólok, hogy embert, pláne ilyen kis vétlen áldozatot nem elkaparnak, hanem eltemetnek, vagy örök nyugovóra helyeznek.
wagabund
ennek a szarcsimbók nőnek három apától négy gyereke született...az első hármat sikerült időben kimenteni az éhhalálból...ugyanis azokat sem etette...
..a negyedik kicsit sajnos nem...kiváncsi vagyok, hogy a nőn, illetve a gyereke apján kívül orvost, védőnőt, gyámügyest látunk-e a vádlottak padján...
...megasztán arra is kivácsi leszek, milyen sunyi trükkel vezetik meg a bírót...
nomegasztán az ügyészség képes-e összehozni egy tárgyalható, figyelemre méltó, támadhatatlan vádiratot...?
papa.49
@wagabund: Mivel ebben az ügyben semelyik állami szerv nem lépett fel komolyan, megkockáztatnám a kijelentést igen erős politikai hátszele van a faszinak !!!
namihami
Abban reménykednek, hogy Gusztávék kijöhetnek a börtönből, és akkor ők intézkedhetnek

Mi, legalábbis én, pedig abban reménykedem, hogy ez a két ""emberforma"" sose fog kijönni.
És remélem, hogy a benti nehézfiúknak lesz annyi empatikus készsége, hogy ezeket a lényeket egy kevéssé kezelésbe vegyék. Persze, csak úgy, szimplán oktatási és emlékeztetési célból. ""Hiányuk"" örökké emlékezetes marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.