Komoly vevő akadt Galambos Lajos birtokára, és azt is tudják már, hová költöznek – írja a Bors.

Tíz napja a telefonom is ki volt kapcsolva. A szívbajom ráébresztett arra, hogy az élet kiszámíthatatlan, bármikor véget érhet. Miután szabadlábra kerültem, igyekeztem minden lehetőséget kihasználni, hogy kiálljak az igazam mellett, de amikor ott fekszik az ember a kórházban, ahová aznap harminc embert hoznak szívinfarktussal és mind az életéért küzd, átértékeli az életét.

Itthon voltam, van bőven teendőm. A birtokra sok érdeklődő van, de egy, akit komolynak nevezhetünk. Ő adott egy hónapot, hogy összeállítsak egy részletes dokumentációt az épületekről, műszaki paraméterekről, minden fontos tudnivalóról. Egy arab hercegi sarjról van szó

– mondta el Lajcsi, aki már azt is tudja, hová költözik családjával, ha eladja 2,7 milliárdra taksált otthonán.

Kész tervünk van erre, és vár minket a leendő otthonunk, berendezve. Hogy hol? Az ne legyen kérdés. A nyomozásról nem tudok mit mondani, arról hetek óta nincs hírünk, így már a nyaralásunkat tervezzük. A családdal, a németországi Pas­sauból bicikliznénk le Linzig, Ausztriába.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ennek a bevándorlónak vajon a letelepedését ki engedélyezte? Népszavazás vagy mifene?
F_Viktor
Jujj, tán csak nem a nemzet paraszt gyereke hozza Magyarországra a muszlim vásárlót?
Ejnye, Tóni, amelyik arab tömi a zsebedet júróval, az máris nem kívánja meg lányainkat, nem iszik keresztény vért, nem rombolja le a templomokat, nem épít mecseteket?
human
10 nap és Quaestor vezér szabadon távozik. Hacsak Polt ígéretéhez híven mégis elvégzi a munkáját és leadja az immár rendezett bizonyítéklistát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.