Ízekre szedték az uniós támogatásból készült tízedikes tankönyvet a történelemtanárok szombaton – írja a nol.hu. Hemzseg a bakiktól, a térképek és az ábrák jelentős része hibás, elrajzolt, olyan témák hiányoznak belőle, amelyeket az érettségin számon kérhetnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Jóvanazúgy! Majd megüzenjük Brüsszelnek, hogy jó helyre ment a pénzük, Erdélyben pedig a hivatalos fizetőeszköz a forint!
nyanya001
Mer az emútnyócév meg a Gyurcsány a hibás oszt jó napot !
Mangu
Kérdezem én, kis naiv. Ki tanította a tankönyv „tananyagfejlesztőjét" (Borhegyi Pétert) és a szerkesztőit? Azokról nem is szólva, akik ezt összegyúrták, esetenként átdolgozták. Azért kellet pár év míg ezek az eminens tanulók élők eljutottak életpályájuk e szintjére, nem lógnak ki a sorból.
gibgab
Minden területen megy a kókányolás. A minőség nem lényeg, dőljön az uniós lóvé a célzott zsebekbe, a többi nem fontos. Ez az orbáni rendszer egyik legfőbb ismérve. Bele is fog roskadni az ország gazdaságilag, erkölcsileg, szellemileg. Megyünk a lejtőn lefelé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.