Az ukrán-magyar határon jelenleg is intenzív határőrizeti rendszer működik, ám ha ott is megjelennek illegális bevándorlók, további intézkedéseket tesznek a határszakasz védelmére - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a köztévében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
@Mézike: erre a lehetőségre nem is gondoltam. :)) Ha a Vereckei hágón jönnek át, akkor honfoglalók??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@KERKA: :-)))
A cigicsempészek majd őket is áthozzák...:-)))))
KERKA
@Mézike: erre a lehetőségre nem is gondoltam. :)) Ha a Vereckei hágón jönnek át, akkor honfoglalók??
Mézike
@KERKA: Lehet.:-))
Hű, basszus! de rászóltál!
Jóccakát. megyek szunyálni. reggel dolgozom. :-(
wagabund
amint a mostani hírekben hallani, a afrikából folyamatosan jönnek a migráncsok...gyakorlatilag nem tudják hol elhelyezni a napi több ezer tengeren érkezőt...

a hatóságok azon vannak, hogy az egész ország területér elhelyezhesse a bevándorlókat...de valamiért az olaszok is lázadnak..

miközben a líbiai partoknál százezrek várnak az indulásra..és oda is folyamatosan érkeznek, mert ismeretlenek azt súgják a fülükbe, hogy európában csodajó élet vár rájuk...mindent ingyen kapnak.

itt tartunk..
papa.49
verje már le valaki a vakondit cölöpnek a határra akkor még hasznát is vennénk neki mert így semmire nem jó a pacák)))))))))))))
eugen4402
Nem tartom lehetetlennek, hogy Ukrajna felől is próbálkozzanak. Még télen hallottam valamilyen rádióműsorban, hogy az észak-orosz városokban egyre több kerékpár fogy. Az oknyomozó riporter szerint a menetrendszerű légi járatokon érkező menekült busszal vagy vonattal indul nyugat felé, ott vesz egy biciklit, és kényelmesen átteker Finnországba. Nem kerül többe, mint az embercsempész honoráriuma, csak az útlevelet nem kell eldobni útközben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.