Nyomozás indult a tanártüntetéseket szervező iskolaigazgató, Pukli István, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója ellen – adta hírül a Blikk.

Puklit az a Tényi István jelentette fel, aki eddig is számos ellenzéki szervezetet és nem kormánypárti sajtóterméket is felnyomott már.

A rendőrség "minősülő közfeladati helyzettel visszaélés bűntett gyanúja" miatt indított eljárást,

mivel Tényi szerint az igazgató tevékenysége miatt kellett felmondania az egyik tanárnak.

Pukli ugyanis a polgári engedetlenségi mozgalom meghirdetése előtt nem kérte ki a tantestület véleményét.

Tényi István, aki a belvárosi Fidesz tagja,  az iskola elé szervezett tüntetést is jogellenesnek tartja, többek között mert a sztrájktörvény szerint munkabeszüntetés előtt egyezteni kell a munkaadóval; polgári engedetlenségről pedig csak akkor lehet beszélni, ha minden, törvény által megszabott lehetőséget kimerítettek.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Miért nem írják ki, hogy az a selejt agyú Tényi volt a feljelentő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
A tanárokat ezzel összezárásra késztetiuk, és szépen rátolják a szélsőjobb felé arculatoskodó Puklira. Ezzel egyre nehezebb lesz demokráciát emlegetve kijöbnni a tanároknak.
Nem is akkor barom ez a Tényi, mint elsőre látszik.
human
Orbán vejének falopási ügyében meg leállították a nyomozást. Gondlom azért, hogy legyen idejük Puklival és hasonlóan "rendkívül" bűnöző egyének ellen nyomozni.
Yoda69
Koncepcios ugy. A kommunistaknal ez dukal. Gecik vagytok mind fideSSesek.
silber13
@Mirabilis: @Pálinkafőző Rézüst: Köszi, de egyszerűen átsiklottam a kiírás elett, aztán beugrott ennek a notorius jelentgetőnek a neve.
Borsodi
Lassan ott tartunk legalábbis én, ha fideszes mondta nem is érdemes meghallani.Az országot építik a szegényeket leépítik teljesen.Mi ezer forintoknak örüljünk,de ők milliókat szórnak ész nélkül,mert a színvonalat mutatni kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.