Kelet-európai mércével is túlmegy mindenen, ahogy a Magyar Nemzeti Bank elnöke családjának adott támogatást – írta cikkében a Bloomberg.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@eugen4402: Te komolyan azt hiszed, hogy a mi vezetőink korruptak? Hiszen még egy nyomorult strómanjuk sincs, nemhogy belemenjenek egy ilyen bűncselekménybe. Hiszen aki hazudik, az lop is, de...
Aki sosem hazudott az természetesen nem is lopott soha! Understand???
eugen4402
@namihami: A minap nevettem, már nem emlékszem, hogy melyik beszélt, de kiderült, fogalma sincs, mit jelent a "stróman". Persze, nekik nincs olyan alkalmazottjuk, csak olyan megbízható rokonaik, barátaik, ágyastársaik, akiknek a nevére ingó- és ingatlan vagyont lehet felhalmozni, de egy letétbe helyezett magánszerződésben a tényleges tulajdonos neve szerepel. Mint a béranyaság, csak ők nem az anyaméhüket adják bérbe, hanem a nevüket...Értem hát.:-)))
namihami
@eugen4402: Tállai!
Mond ez a név neked valamit? Nemhogy egy olyan bonyolult szónak az értelme, hogy ""stróman"", de még egy igen vagy nem is meghaladja az értelmi és felfogó képességét.
De hát erre van, ennyit ér és főleg, ezt várják-várjuk el tőle.
eugen4402
@namihami: Leírtad a varázsigét: "...ezt várják tőle." Pontosan..! Erre lett kitalálva, se több, se kevesebb az elvárás vele szemben, és ő gondosan ügyel arra, hogy maradéktalanul megfeleljen az elvárásoknak. A létező szocializmust úgyis az a rohadt kontraszelekció döntötte romba, hát ilyen veszély most nem fenyeget...!
karma1
Elfelejtettek megmondani a sok hulyenek, hogy ok nem celebek (akikrol Gabor Zsazsa annyit mondott, hogy "mindegy mit irnak a lapok rolam, CSAK IRJANAK!"), hanem egvy szerencsetlen, dilettans seggnyalorol ir a Bloomberg, ami nem eppen kedvezo, ha a beruhazasokat nezzuk...Meg ugy egeszeben veve az egesz elb@szott magyar gazdasagot, a szocialis-, egeszseg- es oktatasugyrol mar nem is beszelve...:o((((
felnőttem kissé
találtak hungarikumot nőhet a példányszám

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.