A Blikk értesülése szerint feljelentették Pukli Istvánt, és már nyomoznak is ellene. Mely utóbbi kétségtelenül példás szorgalmat feltételez a hatóság részéről. Az Index a jelek szerint hiába kereste meg a rendőrséget, de nem hiába kereste meg Puklit, aki kiállt, és hősként kiáltá: kiáll a vizsgálatnak elébe. Azért persze nem ennyire pátoszos a helyzet. De kicsit elgondolkodtató. Abban persze semmi meglepő nincs, ha a közfeljelenések serény robotosa feljelent. Tényi Istvánt márpedig eddig is úgy ismerte meg a köz, hogy ő ilyen. De legalább a nevét is adja az akcióhoz. Mert tehetné névtelenül is. Hazánkban annak is nagy hagyománya van. Bár túl sok veszteni valója talán nincs is. Míg a Fidesz van hatalmon. De ezen majd átmegy akkor, ha a Fidesz megbukik. Mert egyszer valószínűleg megbukik. Ahogy elvesztette a hatalmát az SZKP, illetve erre felé az MSZMP is. Mármint az egykori, amelynek prominensei a Fideszben is szép számmal előfordulnak. KISZ-prominensekkel vegyesen. Úgyhogy,...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Nagyon elveztem a cikkedet, megint, es koszi, hogy megvilagositottal: nem en vagyok a teljesen hulye, ha nem ertem Tenyi vadjait...:o))
Tobbek kozott mar ezert is erdemes volt elolvasni...

Azt is koszonom, hogy leirtad: masnak - Neked - is erthetetlen, hogy mit akarnak az allitolag rendkivul duhos tanarok elerni ezekkel az allandoan kitolt, 2-6 hetes tavokkal meghirdetett 5 perces, 1 oras sztrajkocskakkal, ami jobb esetben egyenlo egy 5 perces cigiszunettel, vagy egy egyoras lunch break-kel...
GeoCravker
@karma1: Anno a Klik betámadta Puklit. Az eredmény egy gyakorlatilag kiritkátlan kiállás lett Pukli mellett. Annyira, hogy általam tényleg demokratának ismert emberek is kiálltak emllette, aki pedig nem épp demokrata.
Már látszik egy hasonló összezárás kezdete. Tényi feljelentése erre mindenképpen jó volt. Rágyógyítható a ped.tüntetés a jobbikra, a szabálytalanságokra, stb. Aztán el lehet kezdeni óbégatni, hogy a tanárok tasszisták és egy tprvényszegő a szószólójuk.
Goebbels ajánlásával.
GeoCravker
bocs az elütésekért. itt éjjel 1 van
karma1
@GeoCravker: Tudom, hogy nagyon keso van, eppen ezert koszonom a valaszodat...:o)))) Itt delelott 11 es minusz 2 fok...brrrrrr...:o))
Szep almokat!...:o)))
GeoCravker
@karma1: Akkor átlagban kellemes késő őszi délelőtt :-)
A reggel jégesővel jött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.